Μαρία Μπεκατώρου: Τι συνέβη τελικά με το Matilda;
Ελλάδα

Μαρία Μπεκατώρου: Τι συνέβη τελικά με το Matilda;

Μαρία Μπεκατώρου: Τι συνέβη τελικά με το Matilda;

Ένα από τα πιο αναμενόμενα μιούζικαλ της σεζόν ήταν το Matilda που παίζεται εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Αρχικά τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο επρόκειτο να ερμηνεύσει η Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης.

Τη θέση της πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα εναλλάξ με την Αντιγόνη Ψυχράμη εξαιτίας των υποχρεώσεών της στο My Style Rocks. Χτεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε ότι για τον ίδιο ρόλο είχε περάσει από οντισιόν η Μαρία Μπεκατώρου για τον ρόλο της Νάντιας Κοντογεώργη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στη σκηνή για το έργο Matilda – NDP Photos

Η αλήθεια όμως είναι λίγο διαφορετική. Τέλη Αυγούστου η Μαρία δέχτηκε πρόταση από τη Θέμιδα Μαρσέλλου προκειμένου να παίξει εκείνη εναλλάξ με τη Μπέττυ Μαγγίρα (και όχι τη Κοντογεώργη). Εκείνη από την πρώτη στιγμή είχε ενδοιασμούς για το αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο μουσικό κομμάτι αν και της άρεσε πολύ η ιδέα να παίζει ανάμεσα σε παιδιά.

Η Θέμιδα Μαρσέλλου την καθησύχασε λέγοντάς της ότι πρέπει να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις φωνητικές της ικανότητες, και η διαίσθησή της αποδείχτηκε σωστή όταν η Μαρία τραγούδησε ζωντανά μπροστά της το πιο απαιτητικό κομμάτι του ρόλου.

Τελικά όμως αν και οι δυο πλευρές ήταν έτοιμες να προχωρήσουν σε συνεργασία, η ξένη Παραγωγή αποφάσισε ότι για τον συγκεκριμένο ρόλο έπρεπε να είναι μία επαγγελματίας performer με εμπειρία στο είδος. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο ρόλος κατέληξε στην -ταλαντούχα- Αντιγόνη Ψυχράμη, ενώ η Θέμιδα Μαρσέλλου και η Μαρία Μπεκατώρου έδωσαν τα χέρια για μια μελλοντική συνεργασία πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται, αφού από τον επόμενο μήνα, η Μαρία θα βρεθεί ξανά στον ρόλο της παρουσιάστριας του Your Face Souds Familar στον ΑΝΤ1.