Bradley White-Dale: “Βγήκα από την κόλαση”
Ελλάδα

Bradley White-Dale: “Βγήκα από την κόλαση”

Bradley White-Dale: “Βγήκα από την κόλαση”

Ως Stereo Soul έφτασε στον τελικό του X Factor και πήρε την τρίτη θέση.

Με το τραγουδιστικό του “έτερον ήμισυ”, τον Παναγιώτη Πάλλη έκαναν περιοδείες και συναυλίες αλλά τον Ιανουάριο ο Παναγιώτης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Bradley από το σχήμα.

Ο Bradley White-Dale μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People για το πώς βρέθηκε εκτός Stereo Soul, τον εθισμό του στις ουσίες αλλά και γιατί ένιωσε προδομένος από τον Παναγιώτη.

Όπως εξήγησε, ο Παναγιώτης Πάλλης τον ενημέρωσε με email ότι παίρνει τον έλεγχο των Stereo Soul και είδε στην τηλεόραση ότι είχε αντικατασταθεί από ένα νέο μέλος στην μπάντα.

“Ένιωσα προδομένος από τον Παναγιώτη. Τον συγχωρώ διότι όλοι μας κάνουμε λάθη, από άγνοια και φόβο. Σίγουρα το ίδιο θα έλεγε κι εκείνος, πως ένιωσε ότι τον πρόδωσα παραμελώντας την μπάντα εξαιτίας των εξαρτήσεών μου”.

https://www.instagram.com/p/BtbPLSjhy5n/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Bradley αποκαλύπτει πόσο δύσκολη ήταν η περσινή χρονιά για εκείνον που τον οδήγησε στα σκληρά ναρκωτικά.

“Ο βιολογικός μου πατέρας πέθανε από καρκίνο. Παράλληλα ανακάλυψα ότι είχα μια ετεροθαλή αδελφή ενώ ο πατριός μου αρρώστησε και εκείνος από καρκίνο. Όλα αυτά συνέβαιναν ενώ βρισκόμουν μακριά από την οικογένειά μου, χωρίς να μπορώ να τη στηρίξω ψυχολογικά. Επιπλέον, χώρισα από μια σχέση που είχα και ήμουν λυπημένος. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, εθίστηκα σε ναρκωτικές ουσίες. Πολλές φορές δεν ήμουν ο εαυτός μου, έπαιρνα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και η συμπεριφορά μου ήταν αντιεπαγγελματική. Προχωράω όμως μπροστά. Πήγα για αποτοξίνωση στην Αγγλία και τώρα είμαι καλά”.

https://www.instagram.com/p/Bt1UIFplaRn/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Bradley περιγράφει τον σκληρό κόσμο των ναρκωτικών: “Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ενώ είχα καταρρεύσει και στον δρόμο… Ήταν δύσκολο να σταματήσω να ναρκωτικά αφού τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς όμως τα κατάφερα… Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τις ουσίες και χαρούμενος γιατί βγήκα από την κόλαση”.