Britney Spears – Christina Aguilera: Πώς αναζοπυρώθηκε η παλιά τους κόντρα
Ελλάδα

Britney Spears – Christina Aguilera: Πώς αναζοπυρώθηκε η παλιά τους κόντρα

Britney Spears – Christina Aguilera: Πώς αναζοπυρώθηκε η παλιά τους κόντρα

Ένα μικρό σχόλιο στο Instagram, δυο μόλις λέξεις, αρκούσαν για να βάλουν φωτιά στην κόντρα ανάμεσα στις pop ντίβες των ’00s, Britney Spears και Christina Aguilera. Τη σπίθα άναψε ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας του “Toxic” Sam Asghari, μέσα από τον λογαριασμό του. Το μοντέλο από το Ιράν, που είναι μαζί με την Britney από το 2017, θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις ακολούθων του στο Instagram.

Ο 24χρονος άνδρας ανάρτησε την εφαρμογή “Ask Me A Question” στο Insta Story του, αναμένοντας τις απορίες των θαυμαστών του. Φυσικά, κάποιοι δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να τον ρωτήσουν για τη διάσημη σύντροφό του. Μάλιστα κάποιος από αυτούς, αναβίωσε την παλιά έχθρα και το μεγάλο pop δίλημμα: “Britney ή Christina;”. Αν και κανείς δεν περίμενε να ακούσει από τον Asghari, το όνομα της ερμηνεύτριας του “Beautiful”, το σχόλιό του προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Βλέπετε, ο σύντροφος της Spears απάντησε “Christina Who?” ή επί το ελληνικότερο “Ποια Χριστίνα;”.

Δείτε το Post του στο Instagram:

Η κόντρα Britney-Christina

Η Britney Spears και η Christina Aguilera ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη μουσική τη δεκαετία του ’90 όταν ήταν ακόμη έφηβες. Γνωρίζονταν δε από πολύ νωρίτερα, καθώς εμφανίζονταν και οι δύο στην εκπομπή, το παιδικό πρόγραμμα Mickey Mouse Club. Το ερώτημα άρχισε πολύ γρήγορα να πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους. Ποια είναι καλύτερη, η Britney ή η Christina;

Είναι ενδεικτικό, πως η τραγουδίστρια του Fighter, έδειχνε να ενοχλείται εκείνη την περίοδο, καθώς το MTV παρουσίαζε εκείνη ως το “κακό κορίτσι” της Pop, σε αντίθεση με την γλυκιά και αθώα Spears. «Σαν να λέμε πως αν το παίζω σεμνή κι αθώα είναι όλα εντάξει, αλλά αν είμαι ο εαυτός μου, θα έχω πρόβλημα», είχε πει χαρακτηριστικά για την Britney Spears που δήλωνε ότι δεν είχε ερωτικές επαφές πριν από το γάμο.

Η σύμπραξη επί σκηνής που άφησε εποχή

Μιλάμε, βέβαια, για τα Βραβεία του MTV το 2003. Εκεί, Britney Spears και Christina Aguilera, τραγούδησαν ως νύφες το Like A Virgin ώσπου στη σκηνή, εμφανίστηκε η Madonna, ντυμένη στα μαύρα να τραγουδήσει το Hollywood, ενώ τα δύο κορίτσια έβγαλαν τα περιττά κι έμειναν σχεδόν με τα εσώρουχα. Ήταν εκείνη η εμφάνιση που απαθανάτισε από τις κάμερες το φιλί στο στόμα της Madonna με τις δύο τραγουδίστριες. Μάλιστα, μπορεί ο σκηνοθέτης να εστίασε στο έκπληκτο ύφος του Justin Timberlake, που είχε μόλις χωρίσει τότε από την Britney Spears, όμως φιλί στο στόμα αντήλλαξαν εκείνο το βράδυ και οι δύο άσπονδες φίλες.