Celebrity Report: Πού συναντήθηκαν Ρέμος, Μπόσνιακ, Βίσση, Πηλαδάκης;
Ελλάδα

Celebrity Report: Πού συναντήθηκαν Ρέμος, Μπόσνιακ, Βίσση, Πηλαδάκης;

Celebrity Report: Πού συναντήθηκαν Ρέμος, Μπόσνιακ, Βίσση, Πηλαδάκης;

Στην παρέα τους και άλλοι επώνυμοι

Το καλοκαίρι συνεχίζεται όσο και οι διακοπές των εγχώριων διασήμων σε διάφορα θερινά θέρετρα της χώρας.

Εκτός από τα νησιά μας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στον ηπειρωτικό τουρισμό έδειξαν φέτος πολλοί επώνυμοι που επισκέφθηκαν μέρη με πλούσια ομορφιά.

Πόλος έλξης πολλών από αυτών η Πύλος στη Μεσσηνία που διαθέτει μία απίστευτη ποικιλομορφία συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα αλλά και το φημισμένο διεθνώς ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino που έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια τα πιο τρανά ονόματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του παραθερίζει αυτό το διάστημα πλήθος Ελλήνων celebrities. Από τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, μέχρι την Άννα Βίσση με την κόρη της Σοφία και τα εγγόνια της αλλά και τον Κώστα Πηλαδάκη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Εκεί και ο γνωστός PR manager Χάρης Σιανίδης, με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης με τους πολύ καλούς τους φίλους σε ένα καλοκαίρι που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό.

Μάλιστα, χθες γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, σε ένα θεσπέσιο δείπνο που οργανώθηκε για την ξεχωριστή βραδιά. Ο Χάρης Σιανίδης δεν παρέλειψε να τραβήξει και μία αναμνηστική φωτογραφία με την υπέροχη παρέα του και στη συνέχεια να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

“Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι!…κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…με φίλους κάτω από  τον φιλόξενο-γεμάτο από αστέρια ουρανό του @costanavarino. Σας ευχαριστώ όλους για τις στιγμές”, σημείωσε ως λεζάντα κάτω από την ανάρτησή του.