Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται για το περιοδικό People και μιλά, μεταξύ άλλων και για την διαμάχη με τους παρουσιαστές του Happy Day. Η παρουσιάστρια του OPEN, σχολιάζει όσα ειπώθηκαν δημόσια για την εμφάνισή της στην εκπομπή του ALPHA. “Η μόνη που είχε το θάρρος της γνώμης της και μου τηλεφώνησε ήταν η Σταματίνα, η οποία και μου ζήτησε “συγγνώμη”.” λέει και προσθέτει: “Της εξήγησα πως δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει “συγγνώμη” από μένα, αλλά από τον κόσμο, κάτι που προς τιμήν της έκανε την επόμενη μέρα”.

Τι αναφέρει για τον Δημήτρη Παπανώτα, εναντίον του οποίου εκείνη και ο Θοδωρής Μαραντίνης έστειλαν εξώδικο; “Δεν νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να σταθούμε μόνο σε αυτόν, αφού δεν ήταν μόνος στο συγκεκριμένο σχολιασμό αλλά με ακόμα δύο δημοσιογράφους άλλα και όλους όσοι ήταν εκεί και χασκογελούσαν ή δεν αντέδρασαν”. Ωστόσο, η Σίσσυ εξηγεί πως “εκείνος επέλεξε να το συνεχίσει και να το τραβήξει”. Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι έχει λάβει εντολή από το δικηγόρο του να μην τοποθετείται δημόσια για όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

“Όλο αυτό το θετικό ρεύμα και η αγάπη που ένιωσα από τους ανθρώπους που ήρθαν να μου μιλήσουν μου θύμισε την εποχή που έχασα το μωρό μου, πριν από δυο χρόνια” σημειώνει κλείνοντας τις αναφορές της στο θέμα. Όπως λέει, από την όλη διάσταση που πήρε το ζήτημα, πήρε μόνο λόγια αγάπης και υποστήριξης.

Η συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Φωτογραφία: NDP Photos