Χριστίνα Παππά: “Με πιάνουν κρίσεις πανικού και πνίγομαι, δεν μπορώ να αναπνεύσω”
Ελλάδα

Χριστίνα Παππά: “Με πιάνουν κρίσεις πανικού και πνίγομαι, δεν μπορώ να αναπνεύσω”

Χριστίνα Παππά: “Με πιάνουν κρίσεις πανικού και πνίγομαι, δεν μπορώ να αναπνεύσω”

Τι σχολίασε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Τη Χριστίνα Παππά επισκέφθηκε η κάμερα του Happy Day στο νέο εστιατόριο που άνοιξε στη Βουλιαγμένη.

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, η κατάσταση με την πανδημία την αναστάτωσε πάρα πολύ και για να καθησυχαστεί έφτασε στο σημείο να κάνει 5 τεστ για τον κορονοϊό!

“Κάθε βράδυ νομίζω ότι έχω κορονοϊό, βάζω θερμόμετρο, ξυπνάω την άλλη μέρα θέλω να κάνω τεστ, έχω κάνει 5 μέχρι στιγμής”, είπε.

Τα πλάνα της τα έφερε “τούμπα” ο κορονοϊός, καθώς υπό άλλες συνθήκες θα βρισκόταν ήδη στην αγαπημένη της Μύκονο για επαγγελματικές υποχρεώσεις – το νησί που όπως αποκάλυψε ήταν ο πρώτος προορισμός που επισκέφθηκε όταν “κλέφτηκε” με τον πρώτο της άνδρα και ενδεχομένως και το μέρος που συνέλαβε τον γιο της -.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο λαμπερό σόου Just The 2 Of Us παραδέχτηκε ότι είχε ήδη προσυμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη πως θα έπρεπε να φύγει στο τρίτο επεισόδιο έτσι ώστε να αποδεσμευόταν για να πάει στο νησί.

“Εκ των πραγμάτων είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο ότι ό,τι και να γίνει θα φύγω στο τρίτο, γιατί έπρεπε να πάω στη Μύκονο που σου είπα”.

Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ της ίδιας και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

“Δεν έχω τίποτα με την Κωνσταντίνα. Ίσα ίσα είναι μια κούκλα. Αν είχα εγώ πριν κάτι προσωπικό μαζί της είναι κάτι δικό μου και δικό της”.

Τέλος μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει:

“Με πιάνουν κάτι κρίσεις πανικού το βράδυ και ξαφνικά με πιάνει αυτή η δύσπνοια. Το παθαίνω. Με πιάνουν κρίσεις πανικού και πνίγομαι, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Νομίζω ότι παθαίνω τα πάντα, ότι πεθαίνω”.

https://streamable.com/g6cpt7