Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου…”
Ελλάδα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου…”

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου…”

Άναυδος παρακολουθεί την τρέχουσα επικαιρότητα

Στις “Εξελίξεις Live” εμφανίστηκε μέσω skype ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μίλησε για τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός παρακολουθεί από το σπίτι του όλα όσα εκτυλίσσονται χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ο κόσμος έφτασε σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση.

“Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι μιλάμε με αυτόν τον τρόπο και για αυτό το θέμα”, είπε.

“Όμως θέλω να πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι συσπειρώνονται για έναν καλό σκοπό και αυτή τη στιγμή με το να μένουμε σπίτι προστατεύουμε και τους εαυτούς μας και τους άλλους και αφήνουμε να κάνουν οι άνθρωποι τη δουλειά τους”, τόνισε στη συνέχεια.

Ακόμη εξήρε τη σπουδαία συνεισφορά του λοιμοξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα, και αναγνώρισε πόσο γρήγορα πρόλαβε η Ελλάδα να αντιδράσει σε σχέση με άλλες χώρες που επισκέφθηκε για τις ανάγκες της δουλειάς του.

Σε ερώτηση για το εάν σκέφτεται να γυρίσει κάποτε μια ταινία για όλα τα πρωτόγνωρα που ζούμε απάντησε πως δεν θεωρεί πως θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ωστόσο αστειεύτηκε στο τέλος πως αν μείνει για πολλές μέρες ακόμα σε καραντίνα θα είναι αναπόφευκτο.

https://streamable.com/anh1a