Χρήστος Δάντης: Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια του άρεσε πολύ όταν ήταν νέα και χορεύτρια;
Ελλάδα

Χρήστος Δάντης: Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια του άρεσε πολύ όταν ήταν νέα και χορεύτρια;

Χρήστος Δάντης: Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια του άρεσε πολύ όταν ήταν νέα και χορεύτρια;

Οι απιστίες αλλά και η «παταγώδης αποτυχία» της συνεργασίας του με τον Νότη Σφακιανάκη

Ο Χρήστος Δάντης προσγειώθηκε με ανεβασμένη διάθεση στον διαστημικό σταθμό του «Χιούστον το λύσαμε».

Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος απάντησε σε ό,τι τον ρώτησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τον Νικόλα Ράπτη με ειλικρίνεια όπως το συνηθίζει.

Αρχικά, αφηγήθηκε την προέλευση του καλλιτεχνικού «Δάντης» καθώς το πραγματικό του επώνυμο είναι Βλαχάκης. Όταν ήταν μικρός ο αδερφός του ανέβασε τη «Θεία Κωμωδία» του Dante Alighieri κι εκείνος ταυτίστηκε τόσο πολύ με το έργο που άρχισε να γράφει σε όλες τις τσάντες του τη λέξη Dante.

Η ζωή του καλλιτέχνη τον έφερε αρκετές φορές σε καταστάσεις έξαλλες ακόμα και σε σεξουαλικές συνευρέσεις των τριών ατόμων. «Συμβαίνουν αυτά», είπε.

Υπήρξε, όμως, και παντρεμένος στη ζωή του και μάλιστα τέσσερις φορές. Και τις τέσσερις χώρισε με τον ίδιο να εντοπίζει το λάθος πολύ πιθανόν σε δικές του πράξεις.

Κεφάλαιο “απιστία”. Ο τραγουδιστής και συνθέτης αφού δήλωσε άγνοια για το αν τον έχουν απατήσει ποτέ εκείνος παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει απιστήσει αρκετές φορές. «Συμβαίνουν αυτά», είπε και πάλι προκαλώντας τα γέλια των παρουσιαστών.

Στην καριέρα του μία συνεργασία θυμάται ως τη χειρότερη και ήταν αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη. Τι συνέβη;

«Απέτυχε παταγωδώς η συνεργασία μου με τον Νότη Σφακιανάκη σε επίπεδο εμφανίσεων. Δεν ήταν θέμα συμπεριφοράς. Το πρόβλημα δεν ήταν μεταξύ μας. Δεν πήγε καλά σαν σχήμα. Ήταν παταγώδης αποτυχία».

Για το τέλος, αποκάλυψε και ποια τραγουδίστρια του άρεσε πολύ όταν ήταν νέα και χορεύτρια… Ο λόγος για την Τζώρτζια από τους «Μπλε» με την οποία άνετα θα προχωρούσε τότε και σε κάτι παραπάνω.

https://streamable.com/afdoum