Χρύσα Ρώπα: “Το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή’ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου”
Ελλάδα

Χρύσα Ρώπα: “Το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή’ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου”

Χρύσα Ρώπα: “Το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή’ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου”

Ο γάμος της με τον Θανάση Λάλα, το διαζύγιο και οι παράλληλες σχέσεις

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή της η ηθοποιός αναφέρθηκε στην υιοθεσία της, στην κατάθλιψη αλλά και το διαζύγιό της από τον Θανάση Λάλα λέγοντας πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πως πλέον ούτε περνάνε από το μυαλό της.

Συνεχίζοντας ομολόγησε ότι ο γάμος της δεν έγινε από έρωτα ενώ εξομολογήθηκε ότι ο πρώην σύζυγός της διατηρούσε τότε παράλληλη σχέση.

“Πριν χωρίσουμε δεν υπήρχε σχέση πια. Δεν ήμασταν δύο άνθρωποι που μαζί κοιμόμαστε, μαζί τρώμε, μαζί σηκωνόμαστε. Ακόμα και από το πρώτο διάστημα. Δεν ήταν έρωτας από εμένα, σαγηνεύτηκα. Ήταν όλα υπέροχα αλλά δεν σημαίνει ότι ήταν έρωτας”.

“Το γεγονός ότι εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχαν παράλληλες ζωές με θύμωσε στην αρχή”, πρόσθεσε.

Τέλος, με αφορμή ερώτηση που της έγινε για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση μίλησε για τον καυγά της με τον Αλέξανδρο Ρήγα και την αποχώρησή της από την επιτυχημένη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” αποκαλύπτοντας ότι αρχικά το σήριαλ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στη θέση της.

“Με είχε βρίσει χυδαία κάποια στιγμή. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που δεν μπορούσα να πω ‘δεν με φτύνει, ψιχαλίζει'”.

“Καταρχάς αυτό το σήριαλ είχε γυριστεί με την Παπαδοπούλου και πετάχτηκαν τα επεισόδια. Με ζήτησε την πρώτη φορά για τον ρόλο της Ελένης Ράντου και είπα “όχι, δεν μ΄αρέσει” αλλά τον ρόλο της Αλέκας θα τον έπαιζε η Παπαδοπούλου”, εξήγησε.

https://streamable.com/j21jn0