Χρυσάνθη Ντάφλα: Μυστικός γάμος για την πρώην Playmate με γνωστό επιχειρηματία
Ελλάδα

Χρυσάνθη Ντάφλα: Μυστικός γάμος για την πρώην Playmate με γνωστό επιχειρηματία

Χρυσάνθη Ντάφλα: Μυστικός γάμος για την πρώην Playmate με γνωστό επιχειρηματία

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό

Κυρία Σαράντη είναι πλέον το μοντέλο και πρώην Playmate, Χρυσάνθη Ντάφλα που μάλιστα άλλαξε και το όνομά της στο προφίλ της στο Instagram.

Tο μοντέλο παντρεύτηκε μυστικά και σε στενό κύκλο τον γνωστό επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just married @chrysanthidafla 👰🏼Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός…ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει…με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη…”ας τα όλα πάνω μου Χάρη” θυμάμαι να μου λέει… φίλος μάγκας-προστάτης….δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι…μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες…όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο….μια ενεργειακή συμπόρευση…σχεδόν μαγική…χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς…χωρίς να αναλύεις …χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια….ήταν και ήμουν πάντα εκεί…. πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ….μοναχικά και ανατρεπτικά….Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη…για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ…η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς…… Να ζήσεις ψυχή μου🙏🏼να είσαι ευτυχισμένη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις

Το ζευγάρι συγκατοικούσε εδώ και καιρό στο Κολωνάκι όπου είναι και το στέκι της Χρυσάνθης, αφού είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια. Διατηρούν όμως χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας τα ταξίδια στο εξωτερικό.