Δανάη Μπάρκα: «Δεν απάντησα ποτέ στα αρνητικά σχόλια. Αυτοί που με έκριναν πέρυσι αυστηρά άλλαξαν αντιμετώπιση»
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: «Δεν απάντησα ποτέ στα αρνητικά σχόλια. Αυτοί που με έκριναν πέρυσι αυστηρά άλλαξαν αντιμετώπιση»

Δανάη Μπάρκα: «Δεν απάντησα ποτέ στα αρνητικά σχόλια. Αυτοί που με έκριναν πέρυσι αυστηρά άλλαξαν αντιμετώπιση»

Όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του Mega στο The 2night Show

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα.

Η πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια γέμισε το στούντιο από φρεσκάδα και κέφι, έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη της.

Αν και ηθοποιός δεν δίστασε να δοκιμαστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από τη συχνότητα του Mega. Το αποτέλεσμα δύο σεζόν αργότερα τη δικαιώνει και αυτό διότι θεωρεί πως άλλαξαν αρκετά πράγματα από το ξεκίνημά της.

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά, πέρυσι ήμασταν μόνοι μας, φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Θεωρώ ότι το ένα χέρι νίβει τ΄άλλο . Σε σχέση με εμένα κατάλαβα κάποια λάθη που δεν μου άρεσαν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Μίλαγα πάρα πολύ και ήταν αυτοαναφορική εκπομπή και νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί».

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε ειδύλλια με τους μάγειρες της εκπομπής:

«Οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα» αστειεύτηκε.

Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η έκθεση. «Ειδικά σε μία ζωντανή εκπομπή που πάνω σε μία κουβέντα και την ταχύτητα κάτι μπορεί να παρερμηνευθεί και να δημιουργηθεί μία λάθος άποψη.

Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού θέλω να καταλαβαίνουν την αλήθεια μου και να νιώθουν ότι δεν υπάρχει δόλος».

Πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια;

«Δεν απάντησα ποτέ γιατί αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις θα είμαστε μία ζωή στα κλικαρίσματα.Με ένα μαγικό τρόπο απαντήθηκαν και είδα από ανθρώπους που με είχαν κρίνει αυστηρά πέρυσι να μην έχω την ίδια αντιμετώπιση».

Σε άλλο κλίμα η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία παλαιότερα είχαν – όπως παραδέχτηκε – τις διαφορές τους.

«Η μαμά μου νιώθω ότι είχε το άγχος το να μην πληγωθώ, το να μην πουν ότι κάτι δεν έγινε δίκαια. Ήθελε να τελειώσω τη σχολή και να περάσω από οντισιόν.

Εγώ τότε δεν ήθελε να δώσω πανελλήνιες, ήθελα να παίξω σε σίριαλ να γελάω και όταν κάποιος σου βάζει στοπ…».

Στις σχέσεις της είναι κτητική αλλά όχι ζηλιάρα. «Θέλω να νιώθει ελεύθερος ο άνθρωπος» εξήγησε. «Έχω τεράστια ανασφάλεια αν χάσω τους ανθρώπους μου χάνω την κάτω απ΄τα πόδια μου».