Δαυίδ Σαμαράς: Μιλάει για τον γάμο του με τον Αμερικανό σύντροφό του και τη στάση των γονιών του
Ελλάδα

Δαυίδ Σαμαράς: Μιλάει για τον γάμο του με τον Αμερικανό σύντροφό του και τη στάση των γονιών του

Δαυίδ Σαμαράς: Μιλάει για τον γάμο του με τον Αμερικανό σύντροφό του και τη στάση των γονιών του

Η φωτογράφιση στο περιοδικό ΟΚ!

Μια πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση φιλοξενεί το ΟΚ! που κυκλοφορεί. Ο λόγος για το μοντέλο Δαυίδ Σαμαρά, που εδώ ζει στην Αμερική με τον εδώ και 4 χρόνια Αμερικανό σύζυγό του.

Ο Δαυίδ μίλησε από τη Νέα Υόρκη στο “Μεσημέρι” και όπως είπε ο σκοπός του είναι να ζουν έξι μήνες στη χώρα μας και έξι μήνες στις ΗΠΑ.

Με τον σύζυγό του αριθμούν 10 χρόνια συνολικά σχέσης και όπως είπε έχει σταματήσει να ασχολείται με αυτό που έχει η Ελλάδα “το τι θα πει ο κόσμος”.

“Δεν με ενδιαφέρει πια, εγώ κάνω τη ζωή μου, δεν προκαλώ κανένα, ζω με τον σύζυγό μου όπως ζει ένα κανονικό ζευγάρι και είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι. Είμαστε 7 χρόνια μαζί δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μία φορά. Υπάρχει επικοινωνία, ο ένας σέβεται τα πιστεύω του άλλου. Η μητέρα μου και η αδερφή μου ήταν στον πλάι μου από την αρχή. Ο πατέρας μου δυστυχώς δεν το αποδέχτηκε, ήταν ναυτικός οπότε η εποχή των ναυτικών του 60 ήταν αυτή που έλεγαν ότι ήμασταν άντρες. Μου είπε ότι δεν θέλει να με ξέρει για παιδί του. Το έμαθε μέσω των περιοδικών όταν παντρεύτηκα”.

“Η μητέρα μου είναι ξένη, οπότε δεν έχει την ελληνική νοοτροπία. Δεν προσπάθησα να κάνω βήματα με τον πατέρα μου διότι υπήρχε η φοβία ότι ως άνθρωποι της θάλασσας ήταν πολύ αυστηρός”.

https://streamable.com/v99ksu?fbclid=IwAR2xO6xWltcoY4NrkakCMdt3BQzMbNhwbdc2_BdVBFTxUnAWxXHQkOX4Ehc

“Δεν ήμασταν πάρα πολύ κοντά” συμπλήρωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά δήλωσε ότι έχουν ήδη τρία κατοικίδια αλλά δεν έχει και την υπομονή να αποκτήσει.

Ερωτεύτηκε τον σύντροφό του από το καθαρό του βλέμμα. “Δεν θα μπορούσε να με κάνει κανένας άλλος άνθρωπος τόσο ευτυχισμένο”.

https://streamable.com/i4wbko?fbclid=IwAR1TU69O-KY7ZflOA9OmEeC0OcrRzKC5gwEOgH3RCfe7DZvHAMkEP97Rk7w