Δαυίδ Σαμαράς: Πώς βιώνει την καραντίνα στην Αμερική;
Ελλάδα

Δαυίδ Σαμαράς: Πώς βιώνει την καραντίνα στην Αμερική;

Δαυίδ Σαμαράς: Πώς βιώνει την καραντίνα στην Αμερική;

Το γνωστό μοντέλο μοιράζεται τις εμπειρίες του

Ο Δαυίδ Σαμαράς, το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας των 90’s, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για το πώς βιώνει την καραντίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου και διαμένει μόνιμα.

Ο Δαυίδ υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον χώρο της μόδας και ήταν μάλιστα το δεξί χέρι του σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου για αρκετά χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό του και διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του.

Σε ερώτηση για το πώς του φαίνεται ο έγγαμος βίος απάντησε:

“Υπέροχος. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ένας άνθρωπος που περνάμε υπέροχα ακριβώς ό,τι ήθελα στη ζωή μου”.

Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τον είδαμε να μιλά για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ, όπου η κρίση του κορονοϊού προκάλεσε μεγάλο κύμα ανεργίας με τους ανέργους να φτάνουν τα 6,6 εκατομμύρια πλέον.

Όπως είπε, έχασε και ο ίδιος τη δουλειά του εξαιτίας των εξελίξεων, ωστόσο, δεν χάνει την ελπίδα του, συνεχίζει να τηρεί τα μέτρα μένοντας στο σπίτι και ευελπιστεί πως θα ξεπεραστεί σύντομα το πρωτοφανές αυτό φαινόμενο.

Μάλιστα συγκινήθηκε σκεπτόμενος το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί έστω και λίγο την πατρίδα του, καθώς στα πλάνα του ήταν να έρθει μαζί με τον σύζυγό του το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

https://streamable.com/bz1sjd