Δήμητρα Κωστάκη: «Έχασα πολλές δουλειές, ενώ ήταν κλεισμένες, γιατί προωθούσαν άλλες κοπέλες από το πρακτορείο και επειδή δεν έκανα σχέσεις με τους μάνατζερ»
Ελλάδα

Δήμητρα Κωστάκη: «Έχασα πολλές δουλειές, ενώ ήταν κλεισμένες, γιατί προωθούσαν άλλες κοπέλες από το πρακτορείο και επειδή δεν έκανα σχέσεις με τους μάνατζερ»

Δήμητρα Κωστάκη: «Έχασα πολλές δουλειές, ενώ ήταν κλεισμένες, γιατί προωθούσαν άλλες κοπέλες από το πρακτορείο και επειδή δεν έκανα σχέσεις με τους μάνατζερ»

Το πετυχημένο μοντέλο των 90s μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη

Το μοντέλο των 90s, Δήμητρα Κωστάκη, μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και το «Πάμε Δανάη».

«Δεν αποδέχομαι τον τίτλο International Top Model, γιατί πρέπει να είσαι γνωστή παγκοσμίως όχι πανελληνίως. Είμαι εάν καλό μοντέλο των 90’s», δήλωσε για τον εαυτό της η κ. Κωστάκη.

«Το κυνήγησα το όνειρό μου. Σταμάτησα στα 26 μου το μόντελινγκ, γιατί δεν μου άρεσε άλλο αυτή η δουλειά. Δεν μου ταίριαζε σαν χαρακτήρας. Δεν μου άρεσε η απόρριψη που υπήρχε παρότι είχα πετύχει, δεν μου άρεσε το “κύκλωμα”, που έπρεπε να είμαι αρεστή και να τα πηγαίνω καλά με όλους, δεν είμαι έτσι.  Η εξωτερική εμφάνιση είναι το εισιτήριο για να ξεκινήσεις στο μόντελινγκ, αν δεν έχεις προσωπικότητα, δεν κάνεις τίποτα. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Ο κόσμος που ασχολείται με το μόντελινγκ δεν αγαπάει τη δουλειά, αγαπάει τη δημοσιότητα, αλλά ένα μοντέλο που είναι πετυχημένο δεν χρειάζεται να είναι celebrity. Ένα μοντέλο που θεωρώ πως είναι συγκλονιστική αλλά δεν την ξέρει κάνεις στην Ελλάδα πάρα την τρομερή της καριέρα, είναι η Ροζάνα Γεωργίου. Μετά από εμένα στην πασαρέλα είναι η μόνη που μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχασα πολλές δουλειές, ενώ ήταν κλεισμένες, γιατί προωθούσαν άλλες κοπέλες από το πρακτορείο και επειδή δεν έκανα σχέσεις με τους μάνατζερ», ανέφερε για τα προβλήματα που συνάντησε στο χώρο της μόδας.

«Ένα βραδύ είπα “τέλος” με το μόντελινγκ” και άλλαξα και το κινητό μου για να μην με βρίσκει κάνεις. Ήθελα να κάνω οικογένεια», εξήγησε γιατί εγκατέλειψε την πασαρέλα.

«Στην Ελλάδα τα πρώτα τρία χρόνια δεν δούλευα καθόλου γιατί δεν τους άρεσα. Αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό, γιατί διαφορετικά είπα πως θα σταματήσω από το μόντελινγκ», παραδέχτηκε το γνωστό μοντέλο.

«Από τα πρώτα κάστινγκ που έκανα στο εξωτερικό ήταν με τον οίκο Moschino. Σε μισή ώρα με είχαν κλείσει για το σόου. Ο οίκος Valentino με έκλεισε βλέποντας με να κάνω πρόβα για άλλο σχεδιαστή, στην piazza di spagna, νόμιζα ότι μου έκαναν πλακά», αποκάλυψε η κ. Κωστάκη.

«Ο πρώτος μου σύζυγος, Ηλίας Ζάρμπαλης, με είδε στα καλλιστεία του AΝΤ1. Ήθελε να με γνωρίσει, με έκλεινε συνέχεια σε δουλείες και προέκυψε το ειδύλλιο και μείναμε μαζί 11 χρονιά. Χωρίσαμε και μετά από 3 μήνες, γνώρισα τον δεύτερο σύζυγο μου, επίσης Ηλία. Παντρεύτηκα ξανά και έκανα και τρίτο παιδί», ανέφερε για τους δύο συζύγους της και τα τρία της παιδιά.

Η ίδια μίλησε και για την απώλεια που βιώνει αυτή την περίοδο «το τελευταίο διάστημα δεν είμαι καλά, γιατί “έφυγε” ξαφνικά η μητέρα μου. Δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ αυτή η απώλεια».

«Από όταν σταμάτησα το μόντελινγκ μέχρι το 2012 δούλεψα ως υπεύθυνη στα κομμωτήρια του πρώην συζύγου μου. Επειδή βαρέθηκα να κάθομαι, ξεκίνησα σεμινάρια φωτογραφίας και πρόπερσι έβγαλα το πρώτο μου φωτογραφικό λεύκωμα», είπε.

«Δεν νομίζω ότι στο GNTM επιλέγουν για κριτική επιτροπή άτομα που έχουν κάνει αυτή την καριέρα σαν εμένα. Μου φαίνεται δύσκολο να μου προταθεί να είμαι στην κριτική επιτροπή.Τη Βίκυ Καγιά δεν τη θεωρώ κριτική επιτροπή. Ήταν παρουσιάστρια, όλο το πρότζεκτ ήταν επάνω της.  Δεν ξέρω αν θα ταίριαζα κιόλας γιατί λέω τα πράγματα όπως είναι και  δεν μπαίνω σε ρόλους. Επίσης δεν μου αρέσει που είναι προσβλητικοί οι κριτές απέναντι στα παιδιά», δήλωσε το μοντέλο για το γνωστό ριάλιτι μόδας.