Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πέρασα δύσκολα χρόνια. Με τον πατέρα μου έχω υποτυπώδη σχέση…»
Ελλάδα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πέρασα δύσκολα χρόνια. Με τον πατέρα μου έχω υποτυπώδη σχέση…»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πέρασα δύσκολα χρόνια. Με τον πατέρα μου έχω υποτυπώδη σχέση…»

Τι είπε για τη Μαρία Καλάβρια;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος σήμερα στην παρέα του “Καλοκαίρι #not”.

Ο γνωστός personal trainer και μοντέλο αναφέρθηκε στην οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε αφού αναγκάστηκε από νωρίς να περάσει στην ενήλικη ζωή.

Οι γονείς του ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, όταν εκείνος ήταν μικρός κι ο ίδιος δεν είχε σχέσεις με τον πατέρα του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μόλις πριν από λίγα χρόνια μίλησαν ξανά βάζοντας θεμέλια για μία υποτυπώδη σχέση μεταξύ τους.

“Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, όμορφα χρόνια, δύσκολα παιδικά χρόνια, πολύ καλά εφόδια. Να σου πω την αλήθεια ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να είμαι αυτός που είμαι σήμερα”.

“Χώρισαν οι γονείς μου, διάλεξε τον δικό του δρόμο, τώρα έχουμε μία υποτυπώδη σχέση, μία επαφή. Τώρα έχουμε 2-3 χρόνια που μιλάμε”.

“Δεν ήταν εύκολο. Αναγκαστικά παίρνεις μία απόφαση ότι πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Χάνεις ένα κομμάτι της παιδικής σου που ίσως είναι σημαντικό και προσπαθείς να το αναπληρώσεις στη συνέχεια αλλά το να βγεις στη βιοπάλη νωρίς για να προσφέρεις ό,τι μπορείς στην οικογένεια και να αυτοσυντηρείσαι είναι ένα συν στο κομμάτι ότι η μητέρα σου αγωνίζεται λιγότερο”.

https://streamable.com/96ogfh

Περνώντας σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις διέψευσε τα όσα ακούγονται ότι είναι και πάλι ζευγάρι με τη Μαρία Καλάβρια, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους δεδομένου και του παρελθόντος τους. Παράλληλα, απαντώντας για το αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον γι΄αυτό δεν του αρέσει να λέει μεγάλα λόγια.

https://streamable.com/w21bou

Τέλος, για τη σύμπραξή του με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου εξήγησε ότι θα αναλάβει ρόλο κριτή επάνω σε αντικείμενο που γνωρίζει, μία συνεργασία για την οποία είναι ιδιαίτερα χαρούμενος.

https://streamable.com/84yd9j