Δημήτρης Κοτταρίδης: Πώς επηρέασε το διαζύγιό του με την Εύη Φραγκάκη τον γιο τους;
Ελλάδα

Δημήτρης Κοτταρίδης: Πώς επηρέασε το διαζύγιό του με την Εύη Φραγκάκη τον γιο τους;

Δημήτρης Κοτταρίδης: Πώς επηρέασε το διαζύγιό του με την Εύη Φραγκάκη τον γιο τους;

Ο δημοσιογράφος άλλαξε ρόλους με τη Ζωή Κρονάκη και μίλησε για πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του

Στη στήλη «Μπαμπά μίλα» στην εκπομπή «Μαμάδες» με τη Ζωή Κρονάκη εμφανίστηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.

Αν και συνήθως εκείνος στη θέση του συνεντευξιαστή αυτή τη φορά έκανε πίσω και δέχτηκε ο ίδιος ερωτήσεις για τον γιο που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Εύη Φραγκάκη.

Αναφέρθηκε στην πίεση που νιώθει ο γιος του όπως όλα τα παιδιά λόγω πανδημίας και τηλεκπαίδευσης ενώ δήλωσε προστατευτικός πατέρας, πάντα σε λογικά πλαίσια, όμως.

Το γεγονός ότι το διαζύγιο ήρθε νωρίς στη ζωή του γιου του όταν ήταν μόλις 2,5 ετών θεωρεί πως ήταν καλύτερο από το να συνέβαινε σε μεγαλύτερη ηλικία κι ότι το πώς θα επηρεάσει το παιδί είναι θέμα των γονιών.

«Πάλεψα να κρατήσω την επαφή με τον γιο μου και νομίζω το κατάφερα. Νομίζω είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά αργότερα, ειδικά στην εφηβεία, και προβληματίζονται πιο πολύ. Ο Σταύρος δεν πολυθυμάται και τίποτα. Το βασικό είναι για τα παιδιά η λογική ότι μπορεί να χάσεις έναν από τους δύο γονείς. Από τη στιγμή που ο Σταύρος με είχε δεν νομίζω ότι τον προβλημάτισε τόσο πολύ».

«Βλέπω ζευγάρια να παλεύουν που δεν έχουν μέλλον. Είναι χειρότερο να παραμένεις σε έναν γάμο και να είναι το παιδί μέσα, είναι πολύ προτιμότερο να σηκωθείς να φύγεις, να χωρίσεις τα χωράφια σου με καλούς όρους, ειδικά παρουσία του παιδιού, και να προχωρήσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, με το παιδί του παράλληλα», τόνισε.

https://streamable.com/77cnoi