Δημήτρης Μακρυνιώτης: “Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις την ευτυχία σου”
Ελλάδα

Δημήτρης Μακρυνιώτης: “Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις την ευτυχία σου”

Δημήτρης Μακρυνιώτης: “Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις την ευτυχία σου”

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι ο pastry chef στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 κι έχει κλέψει τις εντυπώσειςμ τόσο για το ύψος του (κάτι παραπάνω από 2 μέτρα) και το χαμόγελό του, όσο και για τα γλυκά που φτιάχνει. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People που κυκλοφορεί, μίλησε τόσο για τη χημεία του με τη Φαίη Σκορδά, όσο και για την όχι και τόσο επιτυχημένη συνεργασία του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Mega. Επίσης, αναφέρθηκε στα reality που αρνήθηκε να συμμετάσχει και στη μοναχοκόρη του, Μιχαέλα.

Η χημεία με τη Φαίη Σκορδά

Μιλώντας για το Πρω1νό λέει: «Από την πρώτη εκπομπή κατάλαβα ότι η χημεία μου με τη Φαίη είναι απίστευτη. Λίγοι άνθρωποι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ εύκολα τη λέξη “φίλος”. Η Φαίη μου έχει σταθεί σαν τον καλύτερό μου φίλο, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο». Σε μια προσπάθεια σύγκρισης των δύο πρωινών εκπομπών που έχει συμμετάσχει λέει: «Βγαίνω και, όταν με ενημερώνουν ότι έχουν μείνει τρία λεπτά, στενοχωριέμαι. Θυμάμαι στο Mega ένιωθα ότι o χρόνος κυλούσε πολύ αργά. Ήθελα να τελειώσει η στήλη μου και να συνεχίσει η Ντορέττα με την επόμενη ενότητα. Τώρα λοιπόν δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα».

Τα reality που απέρριψε

Αναφερόμενος στα reality που κυκλοφορούν και την πιθανή συμμετοχή του σε αυτά, λέει: «Μου πρότειναν να συμμετάσχω σε reality επιβίωσης καθώς και σε ένα reality στο οποίο θα έμπαινε ένας άντρας και θα τον διεκδικούσε μια ομάδα γυναικών. Μπορεί να θιχτεί κόσμος με αυτό που θα πω, αν και δεν έχω αυτή τη διάθεση: Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να συμμετάσχει κάποιος που έχει ένα φόρτο εργασίας αντίστοιχο του δικού μου. Αν, ωστόσο, ήμουν στη showbiz και είχε πέσει η δημοτικότητά μου, θα ήταν ευκαιρία να μπω σε ένα reality», σημειώνει «σφάζοντας με το γάντι» κάποιους συμμετέχοντες.

Η σχέση του με την αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη

Σχετικά με τους διάσημους που ανεβάζουν συνεχώς στα social media φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους, λέει: «Είμαι σχεδόν δύο χρόνια με την κοπέλα μου και έχω ανεβάσει τρεις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις την ευτυχία σου. Δεν έχω ανάγκη να επιβεβαιώσω αυτό που ζω, το ξέρω καλά κι εγώ και η Βάσω».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; «Θα σου πω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Ένα χρόνο τώρα έχω μάθει τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος, να είσαι συνοδοιπόρος με έναν άνθρωπο, να έχετε κοινά όνειρα… Δεν με φοβίζει καθόλου ο γάμος, παντρεύομαι και χθες» λέει και προσθέτει: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά σήμερα που μιλάμε νομίζω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου».

Η γυναίκα της ζωής του

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έχει μια τετράχρονη κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Χαρακτηριστικά, λέει: «Είναι πολύ συγκροτημένη και συγχρόνως κτητική. Φαντάσου ότι μια φορά είχαμε έρθει για καφέ και κάποιες κοπέλες με αναγνώρισαν. Με έδειχναν και χαμογελούσαν. Τις βλέπει η Μιχαέλα και μου λέει “Αυτή η ξανθιά σε κοιτάει”. Της απαντάω “Μωρό μου, μη δείχνεις με το δαχτυλάκι, δεν κάνει” και μου αποκρίνεται “Κράτα μου το χέρι να καταλάβουν ότι είμαι η κόρη σου”».

Η Αθηνά Οικονομάκου στο εξώφυλλο του περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί

Περισσότερα στο περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί