Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Πρεζεράκου
Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Πρεζεράκου

Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Πρεζεράκου

«Έφυγε» από τη ζωή στενό συγγενικό της πρόσωπο

Ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ περνά δύσκολες στιγμές, καθώς “έφυγε” από τη ζωή η θεία της σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκαλύπτοντας ότι χθες βρέθηκε στη Μάνη για την κηδεία της.

“Χθες πήγα στην Μάνη. Στην κηδεία της δεύτερης αδελφής της Ανδριάνας (μητέρα) της Μαρίας, Φιλάνθης, Βούλας (θείες). Σύνολο έκανε 7 κόρες ο παππούς με την γιαγιά με πρόθεση να γεννηθεί το αγόρι… Στις 7 σταμάτησε… Γεννήθηκαν όλες τους δυνατές και σκληρές περισσότερο από πολεμιστές… Εκτός από αυτή που έφυγε χθες.

Με θέματα υγείας από βρέφος κατάφερε και έζησε κοντά 70 χρονιά. Θυμάμαι σε ηλικία 8-10 χρονών να είμαστε οι δυο μας ξαπλωμένες στο χαλί στο σαλόνι και να παίζουμε και να παθαίνεις μια ανάσα δίπλα μου κρίση επιληψίας. Να βγάζεις αφρούς και να προσπαθεί η μαμά μου να μην γυρίσει η γλώσσα σου. Θυμάμαι να κλαίω και να προσεύχομαι «μην πεθάνεις Θεούλη μου βοήθησε την μη πεθάνει» . Από εκείνη την μέρα ήσουν η αιτία να αφυπνιστεί ο θεραπευτής μέσα μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της εδώ: