Η αλήθεια για τον Ευθύμη Ζησάκη
Ελλάδα

Η αλήθεια για τον Ευθύμη Ζησάκη

Η αλήθεια για τον Ευθύμη Ζησάκη

Η (κακή) αρχή για τη φετινή σεζόν είχε γίνει με το «Μαριχουάνα Στοπ» στο οποίο αντικαταστάθηκε από τον Άρη Μακρή. Πριν περάσουν καν δυο μήνες, ο Ευθύμης Ζησάκης είδε την πόρτα της εξόδου και στις πρόβες του «Τοκ Τοκ». Και στις δύο περιπτώσεις αιτία στάθηκε η αδυναμία του να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει. Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν ο νεαρός ζεν πρεμιέ είχε απομακρυνθεί για τους ίδιους λόγους για από τη σειρά του Alpha «To Σόι σου».

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε πολλούς ανησυχία και για το αν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα ως παίκτης του YFSF που ξεκινάει σύντομα στον ΑΝΤ1. Σήμερα μάλιστα προκάλεσαν σύγχυση οι νέες του δηλώσεις ότι κάνει πρόβες για την παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου. Και εκεί όμως έχει αντικατασταθεί από τον, τηλεοπτικό Ορφέα του «Τατουάζ» Νίκο Πολυδερόπουλο. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι στο αρχικό πλάνο υπήρχε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ευθύμης στις παραστάσεις της Αθήνας που ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό γιατί δεν ήταν σίγουρο αν ο αντικαταστάτης του θα κατάφερνε να πάρει άδεια από το «Τατουάζ» ώστε να μην είναι στην Κύπρο κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Ο Ευθύμης Ζησάκης μάλιστα ήταν και η αιτία που το «Τοκ Τοκ» δεν πρόλαβε να ανέβει τον Δεκέμβριο στην Αθήνα πριν πάει στη Θεσσαλονίκη για την εορταστική περίοδο.

«Δυστυχώς ο Ευθύμης έχει ακόμα ζήτηση και κάθε φορά υπόσχεται ότι θα είναι συνεπής στα καθήκοντά του, αλλά δεν τα καταφέρνει» λέει στο Znews πρώην συνεργάτης του. «Είναι καλό παιδί, ταλαντούχος, αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα που πρέπει να λύσει μόνος του γιατί ο χώρος δεν θα του δώσει πολλές ευκαιρίες ακόμα. Θα είναι πολύ κρίμα αν καταστρέψει μόνος του την, πολλά υποσχόμενη, καριέρα του. Πρέπει να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό του».