Έλενα Χριστοπούλου: Το νέο GNTM και η προσωπική της ζωή
Ελλάδα

Έλενα Χριστοπούλου: Το νέο GNTM και η προσωπική της ζωή

Έλενα Χριστοπούλου: Το νέο GNTM και η προσωπική της ζωή

Η Έλενα Χριστοπούλου υποδέχθηκε στον χώρο της τους «Κου Κου» και μίλησε για τη ζωή μετά το GNTM, αν θα υπάρξει κι άλλος κύκλος του παιχνιδιού, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή κυρία της ελληνικής μόδας, η οποία δεν μπορεί να αποχωριστεί το κόκκινο κραγιόν της!

«Όταν ξυπνάω είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αλλά αυτό διαρκεί πολύ λίγο. Αφού πιω τον καφέ μου και σε 10-15 λεπτά θα ντυθώ και θα βάλω και κόκκινο κραγιόν. Δεν μπορώ να βλέπω με τίποτα τον εαυτό μου χωρίς κόκκινο κραγιόν», δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σχετικά με το τι ξεχωριστό έχει ο σύντροφος της, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Τα πάντα είναι ξεχωριστά γι΄αυτό είμαι και μαζί του. Είναι στα πάντα ξεχωριστός και αληθινός», είπε για την προσωπική ζωή της.

Όσον αφορά στο GNTM η booker μοντέλων τόνισε: «Υπάρχει μετά GNTM εποχή; Γιατί εγώ έχω πάθει GNTM. Μου στέλνουν πάρα πολλά σχόλια και με πολλή αγάπη. Ανυπομονούν για το επόμενο».

Για το αν θα έπαιρνε το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας η ίδια το έριξε στην πλάκα: «Με κοροϊδεύεις; Άνθρωπε μου εγώ είμαι η coach του GNTM, αυτό έκανα και αυτό θα ξανακάνω, αν γίνει και θα δούμε τι θα γίνει. Αν μου κάνουν μια τηλεοπτική πρόταση που μου αρέσει και μου “κουμπώνει, έμαθα να μη λέω όχι».