Έλενα Γκρέκου: Αποκαλύπτει γιατί άλλαξε επίθετο
Ελλάδα

Έλενα Γκρέκου: Αποκαλύπτει γιατί άλλαξε επίθετο

Έλενα Γκρέκου: Αποκαλύπτει γιατί άλλαξε επίθετο

Για ποιον λόγο απείχε 5 χρόνια από τις πίστες;

Η Έλενα Γκρέκου άλλαξε το επίθετό της! Για ποιο λόγο το έκανε αυτό;

Η τραγουδίστρια ξανασυστήνεται στον κόσμο όχι ως Έλενα Γκρέκου, αλλά ως Έλενα Πασχαλίδου, καθώς άλλαξε το επίθετό της.

«Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν αρκετά χρόνια, αλλά επειδή έλειπα πολλά χρόνια από τις πίστες, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την αλλαγή όταν το είχα σκεφτεί. Έφερνα πολύ συχνά στο μυαλό μου τη γιαγιά μου, έμενα πολλές ώρες μαζί της γιατί και οι δυο μου γονείς δούλευαν. Μου είχε αδυναμία και της είχα και εγώ. Έπαιζε μαντολίνο, τραγουδούσε… Πιστεύω ότι το χάρισμα το έχω πάρει από τη γιαγιά μου την Ελένη. Είχα πει πως αν ξαναμπώ στα πράγματα με κάποιο τραγούδι, όχι σαν χρέος αλλά σαν επιθυμία, θα ήθελα να πάρω το όνομά της».

Πώς προήλθε το καλλιτεχνικό επίθετο «Γκρέκου»;

«Έτσι με είχαν βαπτίσει οι συμμαθητές μου στο σχολείο. Επειδή έπαιζα σε πολλές παραστάσεις στο σχολείο και μου άρεσε να τραγουδάω, κάποια στιγμή μου είπαν εσύ θα γίνεις ή τραγουδίστρια ή ηθοποιός. Τελικά ασχολήθηκα και με τα δύο και μόλις τελειώσαμε το σχολείο και έπαιξα σε μία παράσταση μου είπαν έτσι θα σε ονομάσουμε και αυτό θα κρατήσεις. Δεν μου πήγε άσχημα».

Απείχε 5 χρόνια από τις πίστες

«Αρκετά χρόνια έχω αποστασιοποιηθεί. Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Αν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί δεν μπορούμε να εστιάσουμε σε ένα».

Την προβλημάτισε η αλλαγή του επιθέτου της;

«Οι περισσότεροι μου είπαν πώς ήταν μεγάλο ρίσκο η αλλαγή του επιθέτου μου, ωστόσο δεν με προβλημάτισε».