Έλενα Χριστοπούλου: «Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν στην υπόθεση με το διαζύγιό μου…»
Ελλάδα

Έλενα Χριστοπούλου: «Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν στην υπόθεση με το διαζύγιό μου…»

Έλενα Χριστοπούλου: «Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν στην υπόθεση με το διαζύγιό μου…»

Θα ξαναλάμβανε μέρος στο GNTM;

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή booker μοντέλων που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια ως την αυστηρή κριτή μόδας στο «γυαλί» μίλησε για το «διαζύγιό» της με το GNTM και το Star, τις σκέψεις που υπήρχαν στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Super Make Over και γιατί δεν καρποφόρησαν.

Όπως είπε, δεν το πήρε άσχημα διότι έτσι είναι τα πράγματα στις τηλεοπτικές δουλειές.

«Τα κανάλια είναι εταιρείες. Προφανώς σκέφτηκαν ότι πρέπει να πάρουν ότι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο για το SuperMake Over. Business is business».

https://streamable.com/8994wt

Στη συνέχεια, απάντησε στις φήμες που ακούγονται ότι μανατζάρει αρκετά επεμβατικά στις εκπομπές τους τη Δανάη Μπάρκα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθότι ως γνωστόν συνεργάζονται επαγγελματικά. Εξήγησε ότι στη μεν Δανάη έχει αναλάβει μόνο τα social media της ενώ στην Ηλιάνα ουδέποτε έκανε παρέμβαση στο πάνελ της εκπομπής  για το team που την πλαισιώνει, όπως είχε ακουστεί.

https://streamable.com/xgoqfl

Περνώντας στο κεφάλαιο του GNTM δήλωσε ότι το «διαζύγιο» με το ριάλιτι μόδας ήταν αφενός βελούδινο αλλά αφ΄ετέρου δεν βλέπει τον εαυτό της να λαμβάνει ξανά μέρος σε επόμενο κύκλο του σόου διότι έχει υπάρχει μία επιτυχημένη φόρμουλα με τα πρόσωπα που ήδη το στελεχώνουν.

https://streamable.com/jmo2r4

Στο τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να θίξει και τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο πολύκροτο διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση.

«Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν και έχω διαβάσει και έχουν γίνει. Νιώθω ότι θα μπορούσα να το έχω σταματήσει με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου, θα μπορούσα να έχω προσποιηθεί, να πω ψέματα, να έχω προβεί σε άλλες διαδικασίες και ενέργειες».

https://streamable.com/n0xvhe