Ελένη Καστάνη: «Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λένε τα κορίτσια για τον Παύλο Χαϊκάλη. Εγώ άλλο πράγμα δεν του συγχώρεσα»
Ελλάδα

Ελένη Καστάνη: «Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λένε τα κορίτσια για τον Παύλο Χαϊκάλη. Εγώ άλλο πράγμα δεν του συγχώρεσα»

Ελένη Καστάνη: «Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λένε τα κορίτσια για τον Παύλο Χαϊκάλη. Εγώ άλλο πράγμα δεν του συγχώρεσα»

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου

Τετ α τετ με την Ελένη Καστάνη τα είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την ηθοποιό να μιλά για τα πάντα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που έφερε η πανδημία και με αυτή την αφορμή τοποθετήθηκε ως προς την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ο Ρινόκερος».

«Σέβομαι το ταλέντο του αλλά εγώ είμαι άλλης άποψης. Εφόσον όμως είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση θα μπορούσε να είχε γίνει αντικατάσταση γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει”ουδείς αναντικατάστατος”».

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που της θέτουν είναι το γιατί ολοκληρώθηκε πρόωρα το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

«Κόπηκε λόγω κακού timing και αλλαγών στους ρόλους. Είχαμε όλες πρεμιέρες και είχε γίνει μία αλλαγή κάποιων προσώπων και είχαμε αργήσει να ξεκινήσουμε» εξήγησε και τόνισε πως δεν υπήρξε κανένα άλλο παρασκήνιο στο θέμα.

Περνώντας στις καταγγελίες που ήρθαν στην επιφάνεια και συγκεκριμένα σε αυτές εαντίον του Παύλου Χαϊκάλη και το Πέτρου Φιλιππίδη η ίδια ήταν κατηγορηματική ότι μαζί τους είχε μία εξαιρετική συνεργασία και δεν γνώριζε τι συνέβαινε.

«Στον Παύλο δεν συγχώρεσα άλλο πράγμα, ότι ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά που λένε τα κορίτσια δεν ξέρω… Εγώ είχα τέλεια συνεργασία».

Όταν «έσκασαν» τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη αιφνιδιάστηκε καθώς ήταν από τους καλλιτέχνες που δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για όλα αυτά.

«Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι έγιναν αυτά τα πράγματα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή. Δεν γνωρίζαμε όλοι εγώ δεν ήξερα αν γινόντουσαν αυτά σε εμένα θα αντιδρούσα άμεσα» τόνισε.

Λίγο καιρό πριν μεγάλες εκτάσεις είχε η κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου. Τι είπε γι΄αυτή στην Κατερίνα Καινούργιου;

«Δεν ήθελα να κινηθώ νομικά. Στα δικαστήρια πάνε αυτοί που έχουν κάνει κάτι κακό. Όταν δεν έχεις κάνει κάτι, αφήνεις τον χρόνο να δείξει αν είσαι ψεύτης.

Αλλάζοντας θέμα μίλησε και για την αδυναμία που έχει στον γιο της, την απώλεια του πατέρα της αλλά και το διαζύγιο της με τον πρώην της σύζυγο που ερωτεύτηκε πολύ, όπως ομολόγησε.

«Ήταν μικρότερος από εμένα. Με το που τον είδα τον ερωτεύτηκα. ΕΜναμε μαζί 15 χρόνια και έχουμε ακόμα τέλειες σχέσεις. Μετά δεν ερωτεύτηκα τόσο πολύ» είπε.