Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ η συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ η συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου

Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ η συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου

Αν και τρέιλερ για την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη μας έδινε μια πρώτη εικόνα από τη συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου, τελικά στη θέση της είδαμε την Κατερίνα Γκαγκάκη. Για την ιστορία, η κυρία Γιαννοπούλου είχε απασχολήσει πέρσι πολύ τα Μέσα εξαιτίας της δικαστικής της διαμάχης με την πρώην συνεργάτιδά της Πέμυ Ζούνη. Μια ιστορία που απέκτησε γρήγορα άλλες αποχρώσεις με αποκαλυπτικές περιγραφές της πρώτης για τη σχέση τους αλλά και γραπτά μήνυματα που φέρονταν να είχαν ανταλλάξει.

Ιδού το πρώτο τρέιλερ:

Τι συνέβη;

Τι συνέβη όμως και η συνέντευξη δεν προβλήθηκε ποτέ; Πριν βγει στον αέρα, οι συνεργάτες της Ελεονώρας είχαν επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Πέμυς Ζούνη, Θέμη Σοφό, ενημερώνοντάς τον για το θέμα έτσι ώστε να δοθεί χώρος και χρόνος στην πελάτισσά του για να απαντήσει σε όσα της είχε προσάψει η πρώην φίλη και συνεργάτιδά της. Η απάντηση ήταν αρνητική ενώ στη συνέχεια άλλη δικηγόρος που εκπροσωπούσε επίσης την ηθοποιό ανακοίνωνε με αυστηρότητα στον Alpha ότι αν έβγαινε στον αέρα η επίμαχη συνέντευξη θα ήταν υποχρεωμένοι να κινηθούν δικαστικά εναντίον του σταθμού.

Η αντίδραση ήταν άμεση: Το νομικό τμήμα του σταθμού ζήτησε από την εκπομπή να αποσύρει τη συνέντευξη ενώ το τρέιλερ που τη διαφήμιζε όχι μόνο σταμάτησε να προβάλλεται αλλά αποσύρθηκε και από την ιστοσελίδα του Alpha.

Πέμη Ζούνη: Επιμένει στους ισχυρισμούς πως υπήρξε αιχμάλωτη της συνεργάτιδάς της

Στη θέση της προβλήθηκε η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη που ήταν προγραμματισμένη για την άλλη Τρίτη, ενώ, όπως μας είπε χαρακτηριστικά συνεργάτης της εκπομπής, «αν η εκ βαθέων εξομολόγηση της Μπέσσυς Γιαννοπούλου είχε βγει χτες στον αέρα, σήμερα δεν θα συζητούσαμε τίποτα άλλο από τα λεγόμενά της που ήταν γεμάτα προσωπικές αποκαλύψεις με πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση».