Έλλη Τρίγγου: “Εάν κάποιος έπεφτε στα γόνατα και μου ζητούσε να τον παντρευτώ, θα γελούσα”
Ελλάδα

Έλλη Τρίγγου: “Εάν κάποιος έπεφτε στα γόνατα και μου ζητούσε να τον παντρευτώ, θα γελούσα”

Έλλη Τρίγγου: “Εάν κάποιος έπεφτε στα γόνατα και μου ζητούσε να τον παντρευτώ, θα γελούσα”

Η "Ασημίνα" σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της

Αποψινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλλη Τρίγγου.

Η πρωταγωνίστρια, που αγαπήσαμε φέτος από τις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά, αλλά και για πιο προσωπικές πτυχές της ζωής της.

Αρχικό της όνειρο ήταν να γίνει αεροσυνοδός, αλλά κόπηκε λόγω ύψους… Έτσι στράφηκε στην υποκριτική και στο τέλος μόλις του πρώτου έτους στη δραματική σχολή έπαιξε στην πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους, το Sun Tan.

Βέβαια, εκτός από συνοδός των αιθέρων, είχε την επιθυμία να γίνει και δέντρο…

“Μου αρέσει που υπάρχει κάτι που φαίνεται και από κάτω άλλο τόσο που δε φαίνεται”, εξήγησε.

Η εξωτερική της εμφάνιση δεν αποτέλεσε ποτέ λόγο έπαρσης για την ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε μάλιστα και από τη φάση του αγοροκόριτσου:

“Όσο πιο πολλά άκουγα τόσο πιο φαρδιά παντελόνια φορούσα”, δήλωσε.

Οι γονείς της χώρισαν, όταν ήταν μόλις 2 χρονών, αλλά το γεγονός αυτό της χάρισε το προνόμιο να έχει, όπως λέει και η ίδια, “πολλές οικογένειες”.

“Έχω πολλές οικογένειες, γιατί οι γονείς μου έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους και έτσι είχα πολλά οικογενειακά πρότυπα”.

Είναι η μεγαλύτερη από τα δύο αδέρφια της, καθώς τα περνά 15 χρόνια και όποτε βρεθεί στην Πάτρα δεν παραλείπει να περάσει χρόνο μαζί τους.

https://streamable.com/av3tg

Σε μία σχέση πιστεύει ότι η ελευθερία είναι ακρογωνιαίος λίθος για να “ανθίσει” ο έρωτας και η αγάπη μέσα σε αυτή, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχουν περάσει μεγάλοι έρωτες από τη ζωή της:

“Ο πιο όμορφος και υγιής τρόπος για να είσαι με έναν άνθρωπο είναι, όταν σου δίνεται ο χώρος να είσαι απόλυτα ελεύθερος”.

“Έχω υπάρξει ασύλληπτα ερωτευμένη σε βαθμό να θέλω να φάω τα χέρια μου”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/xrz28

Δηλώνει ελεύθερο πνεύμα και η αγάπη της για τη φύση φαίνεται και από την χαρά που αντλεί κάνοντας γυμνισμό στις  παραλίες, αφού η επαφή ενός γυμνού σώματος με τη θάλασσα είναι μια συναρπαστική εμπειρία.

“Κάνω γυμνισμό κυρίως. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα εσύ με το κορμί σου”.

Μεταξύ της Έλλης και της “Ασημίνας”, βρίσκει πολλές ομοιότητες και θέλει μάλιστα να μοιάσει στην υπομονή του alter ego της και στην πραγματική της ζωή.

https://streamable.com/78k79

Ορμώμενος από τη σειρά ο Γρηγόρης τη ρώτησε εάν θα μπορούσε να έχει μια πεθερά σαν τη “Μυρσίνη”.

Η ηθοποιός δήλωσε πως φροντίζει στη ζωή της να απέχει από “παθογένειες” και ευτυχώς ως τώρα οι μητέρες των συντρόφων της, της φέρονταν άψογα”.

Για το εάν της έχει γίνει κάποια πρόταση γάμου απάντησε πως όχι μόνο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αν έπεφτε κάποιος στα γόνατα να τη ζητήσει σε γάμο, θα γελούσε, καθώς βρίσκει την παράδοση αυτή τρομερά αστεία.

“Θα ήταν αστείο, θα γελούσα… Το θεωρώ αστείο”, ανέφερε.

https://streamable.com/b90hy

Για το τέλος της σχέσης της με τον Αργύρη Πανταζάρα δεν είπε ούτε λέξη, πολύ απλά γιατί ο οικοδεσπότης Γρηγόρης δε θέλησε να μάθει τίποτα.

https://streamable.com/putzg