Έλντα Πανοπούλου: “Άλλο να πουλάω τον εαυτό μου και άλλο να διαπραγματεύομαι το προϊόν μου”
Ελλάδα

Έλντα Πανοπούλου: “Άλλο να πουλάω τον εαυτό μου και άλλο να διαπραγματεύομαι το προϊόν μου”

Έλντα Πανοπούλου: “Άλλο να πουλάω τον εαυτό μου και άλλο να διαπραγματεύομαι το προϊόν μου”

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν είναι πια στην τηλεόραση και πόσο την έχει καθορίσει "Το Ρετιρέ"

Μια πρόταση ταιριαστή με τη μέρα αλλά και μία τηλεοπτική δέχτηκε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας από την καλεσμένη του, Έλντα Πανοπούλου.

Όταν τη ρώτησε γιατί δεν κάνει τηλεόραση, του είπε:

“Να κάνω τηλεόραση! Κάνε μου μια ωραία πρόταση κι εγώ θα δεχτώ” του είπε και συμπλήρωσε εξηγώντας γιατί δεν είναι στη μικρή οθόνη:

“Τα δεδομένα άλλαξαν Γιώργο, δεν είναι όπως ακριβώς εμείς τα ξέραμε. Πρέπει να υπάρχει χώρος για νέα πρόσωπα. Μάλιστα κάποτε είχα πει ότι υπάρχουν εξαιρετικές εκπομπές, υπάρχουν και σκουπίδια και με είχες μαλώσει από αέρος. Είχες κάνει μια κριτική”.

“Ο λόγος είναι ότι την τελευταία φορά που δέχτηκα μια πρόταση για την παρουσίαση ενός τηλεοπτικού προϊόντος αφορούσε τον σχολιασμό προσώπων κάτι που δεν μπορώ να το κάνω”, είπε.

“Το ‘Ρετιρέ’ με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Τώρα που ξεκίνησε δυναμικά η ελληνική μυθοπλασία φαντάζομαι ότι όλοι θα ξανακάνουμε μια σειρά εφόσον μας αρέσει ο ρόλος”, είπε.

Ο Γιώργος είπε την άποψή του πως θα έπρεπε να είναι κάθε χρόνο στην τηλεόραση.

“Δεν είναι εύκολο άμα συγκρούεσαι κιόλας. Δεν είμαι συγκρουσιακός άνθρωπος αλλά υπάρχουν κάποιες ηθικές καταβολές που δεν μπορώ να τις ξεπεράσω. Ο άνθρωπος πρέπει να διατηρεί και να προφυλάσσει και την αξιοπρέπειά του και τα πιστεύω του. Άλλο να πουλάω τον εαυτό μου και άλλο να διαπραγματεύομαι το προϊόν μου, άλλο να το ξεπουλάω”, είπε.

Μίλησε και για την απώλεια των κιλών της που είναι αποτέλεσμα του ότι περπατάει απαρέγκλιτα κάθε μέρα μία ώρα το βράδυ.

Ο Γιώργος τη ρώτησε αν είναι μόνη της ή αν έχει να του ανακοινώσει κάτι λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

“Εσύ είσαι ακόμα μικρούλης, ε; 50 είσαι; Είμαστε πάρα πολύ κοντά, θέλεις να το σκεφτούμε λιγάκι; Και να το συζητήσουμε;” του είπε χαριτολογώντας.

https://streamable.com/kxd7i