«Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα. Ένιωθα σαν να αυτομαστιγώνομαι»
Ελλάδα

«Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα. Ένιωθα σαν να αυτομαστιγώνομαι»

«Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα. Ένιωθα σαν να αυτομαστιγώνομαι»

Η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού

Ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση είχε ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης που κάθισε στην πολυθρόνα του «Πρωινού» απέναντι από τη Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός ομολόγησε ότι «περνάω την πιο καθοριστική ευτυχισμένη εποχή της ζωής μου» διότι όπως είπε «ο κορονοϊός με έσωσε. Δούλευα πάρα πολλές ώρες και το βρήκα μάταιο».

Όπως είπε δούλευε σε τρεις δουλειές και κάποια στιγμή αναρωτήθηκε: «Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα, κάθε μέρα. Γιατί; Αυτομαστιγωνόμουν. Ήταν μια διέξοδος να δουλεύω πολύ. Είναι σαν να αυτοτιμωρείσαι, σαν να μαστιγώνεις τον εαυτό σου και να τον τιμωρείς υπαρξιακά. Ετίθετο θέμα να επιβιώσω, να βγω πιο μπροστά από άλλους, υπήρχε ανταγωνισμός. Δεν φερόμουν άσχημα σε άλλους, αλλά στον εαυτό μου, αυτοπιεζόμουν. Αλλά είναι νομοτέλεια ότι αν φέρεσαι άσχημα στον εαυτό σου δεν θα φερθείς όπως πρέπει στους άλλους».

Στα 50 του άλλαξε. Όπως είπε μετά την πρώτη καραντίνα πήγε στο Άγιον Όρος. «Είχα ξαναπάει παλιότερα για άλλον λόγο. Δεν ήθελα να βλέπω γυναίκες γιατί δεν είχα αντιστάσεις. Πλήγωσα αλλά δεν πληγώθηκα από τις γυναίκες. Μετάνιωσα, είναι ωραίο πράγμα να μετανιώνεις» εξήγησε.

«Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετικός. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία μέσα μου για καθημερινά πράγματα» είπε για τη σημερινή του κατάσταση ενώ όπως είπε πλέον έχει αλλάξει προς το καλύτερο και η σχέση του με την κόρη του.

https://streamable.com/w1b0i9