Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η γεμάτη στοργή αγκαλιά με τον γιο της!
Ελλάδα

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η γεμάτη στοργή αγκαλιά με τον γιο της!

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η γεμάτη στοργή αγκαλιά με τον γιο της!

Πηγή δύναμης και κουράγιου οι στενοί μας άνθρωποι

Ο κορονοϊός αφήνει καθημερινά όλο και περισσότερα”συντρίμμια” στο πέρασμά του, προκαλώντας ένα βαθύ αίσθημα αγωνίας και αβεβαιότητας σε όλη την ανθρωπότητα.

Αν μπορούμε να διακρίνουμε ένα και μοναδικό θετικό που βγήκε από τις τραγικές αυτές συνθήκες είναι που καταλάβαμε πόσο σημαντικοί είναι οι στενοί μας άνθρωποι και με πόση δύναμη μας γεμίζουν στα δύσκολα.

Αυτό φαίνεται πως συνειδητοποίησε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και εμψύχωσης συνάμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίο είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι, ειδικά σε συγκυρίες που δοκιμάζεται κανείς.

“Μέσα σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας που ζούμε, μέσα σε αυτήν την παράξενη, περίεργη εποχή όπου όλα τα αυτονόητα έχουν γίνει μια ευχή …ας παίρνουμε δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάμε, ας τους αγκαλιάζουμε και ας τους δείχνουμε όσο πιο πολύ μπορούμε πόσο σημαντικοί είναι!!!! μένουμε σπίτι”, έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/B-Kp2S6peLM/?utm_source=ig_web_copy_link