Ευγενία Δημητροπούλου: Τα εντελώς διαφορετικά γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας
Ελλάδα

Ευγενία Δημητροπούλου: Τα εντελώς διαφορετικά γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας

Ευγενία Δημητροπούλου: Τα εντελώς διαφορετικά γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας

Πώς τα γιόρτασε;

Σίγουρα όσοι γεννήθηκαν αυτούς τους μήνες δεν περίμεναν ποτέ να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους κλεισμένοι στο σπίτι και δη υπό τον φόβο της πανδημίας όμως η πραγματικότητα ζωντανεύει ακόμα και τα πιο τρελά σενάρια.

Παρ΄όλα αυτά πολλοί celebrities γεννημένοι τον Απρίλιο δεν πτοήθηκαν και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στην ασφάλεια του σπιτιού τους σε ένα διαφορετικό κλίμα από τα προηγούμενα χρόνια αλλά ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Έτσι και η Ευγενία Δημητροπούλου γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια, σβήνοντας όχι κεράκια σε τούρτα, αλλά αναπτήρες και ρεσώ, ενώ τις ευχές των αγαπημένων της προσώπων τις έλαβε ηλεκτρονικά και μέσω βιντεοκλήσεων.

Η γλυκιά ηθοποιός μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο που τη βλέπουμε να χαμογελά και να κρύβεται από τον ήλιο που τόσο έχει ξεσυνηθίσει, όπως η ίδια μαρτυρά.

“Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες,ρεσώ, κεράκια γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετα)με μακιγιάζ που έβαλα μετα από σχεδόν είκοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως εχω ξεσυνηθίσει🌞 Ευχαριστω πολυ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας! #birthdaygirl”.

https://www.instagram.com/p/B-ww6P-pYCQ/?igshid=18gzzmprtv3z2&fbclid=IwAR14r5LD9zrztCh5sRAGDKMYXPtQF_iX6i1j6mqBpX-oIimCic6woAuf8kY