Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της πρώην κολλητής της

Το τέλος της σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου αποκάλυψε στο «Πρωινό μας», ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα σε συνέχεια του ρεπορτάζ, τόνισε ότι το ζευγάρι μπορεί να έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται ότι προετοιμάζονται για το Survivor All Star, ενώ η Ευρυδίκη, σύμφωνα με το okmag.gr, έχει προχωρήσει τη ζωή της, βρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο ενος παλιού, καλού γνωστού της, που όπως πολλοί πλέον λένε της έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν. Ο Γρηγόρης είναι ντράμερ ενώ αγαπάει ιδιαίτερα το σερφ. Αξίζει μόνο να θυμηθούμε τις ώρες που πέρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα στη παραλία στα Φαλάσαρνα για να καταλάβουμε ότι είναι αρκετά αυτά που τους ενώνουν.

View this post on Instagram

A post shared by Krash Doll🤙 (@morgan.grigoris)

Ο ντράμερ, που έκλεψε την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε γίνει γνωστός στο παρελθόν και λόγω της προσωπικής του ζωής. Ο Γρηγόρης Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr