Φανή Χαλκιά: “Δύσκολη συνθήκη είναι να γεννήσεις ένα παιδί, να μην έχεις να το ταΐσεις…”
Ελλάδα

Φανή Χαλκιά: “Δύσκολη συνθήκη είναι να γεννήσεις ένα παιδί, να μην έχεις να το ταΐσεις…”

Φανή Χαλκιά: “Δύσκολη συνθήκη είναι να γεννήσεις ένα παιδί, να μην έχεις να το ταΐσεις…”

Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Στον Νίκο Γεωργιάδη και την εκπομπή “Μεσημέρι” μίλησε η Φανή Χαλκιά λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, εν μέσω καραντίνας.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης υποδέχτηκε τον Νίκο στο σπίτι της, τηρώντας φυσικά όλες τις αποστάσεις.

“Δεν είναι εύκολο να γίνεις μαμά μέσα στην καραντίνα αλλά σε σχέση με το πρώτο παιδί είχα και πολλή παρέλαση στο μαιευτήριο, τους οποίους αγαπούσα, όποιος κι αν ερχόταν αλλά γινόταν… τρελάδικο” είπε χαρακτηριστικά.

Η Φανή και ο σύζυγός της διατηρούν γυμναστήρια, που πλήττονται από το lockdown παρόλα αυτά η ίδια βλέπει τη θετική πλευρά: “Δόξα τω Θεώ έχουμε την υγειά μας. Δύσκολη συνθήκη είναι να γεννήσεις ένα παιδί, να μην έχεις να μείνεις, να μην έχεις να το ταΐσεις, να μην έχεις δουλειά”, είπε.

Θα ήθελε να προπονήσει μελλοντικούς Ολυμπιονίκες. Όπως δηλώνει μάλλον όχι διότι “δεν θα τους λυπόμουνα, θα μου έμενε κανένας στα χέρια. Αν μου έλεγε κάποιος δεν μπορώ δεν θα τον πίστευα” αποδίδοντας αυτό το κομμάτι του αθλητικού της χαρακτήρα στη σκληρή προπόνηση από τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

“Μου φαίνεται σαν να μην είμαι εγώ” δηλώνει για τα πλάνα της από τη νικηφόρα πορεία της στους Ολυμπιακούς.

Θα “έσπρωχνε” τα παιδιά της προς τον πρωταθλητισμό; “Το να κάνεις πρωταθλητισμό δεν το επιλέγεις ποτέ. Ούτε να τους εμποδίσεις ούτε να τους ενθαρρύνεις, δεν έχει κανένα νόημα, Να είναι καλά και να γουστάρουν ό,τι κάνουνε. Γιατί οι άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες και τρομερά ταλέντα δεν ξέρω αν τελικά είναι πολύ χαρούμενοι ή πολύ ευτυχισμένοι στο τέλος της ημέρας. Άρα δεν είναι κάτι που θα το επιδιώξω”, είπε.

https://streamable.com/e3ya78