Φώτης Σεργουλόπουλος: ‘Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτερα…”
Ελλάδα

Φώτης Σεργουλόπουλος: ‘Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτερα…”

Φώτης Σεργουλόπουλος: ‘Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτερα…”

Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε για όσα ζούμε εξαιτίας του κορονοϊού

Μέσω Skype μίλησαν οι Dot σήμερα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ρωτώντας τον πώς διαχειρίζεται την κατάσταση που ζούμε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως οι τρέχουσες συνθήκες έδωσαν στους ανθρώπους τον πολυπόθητο ελεύθερο χρόνο που ζητούσαν και πώς είναι μια ευκαιρία να τον αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον και εξέφρασε τη γνώμη πως η εμπειρία αυτή θα μας κάνει πιο δυνατούς, ενώ και οι συνθήκες που θα προκύψουν θα είναι πιο ευοίωνες για τους ανθρώπους.

‘Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτερα”, είπε.

“Εγώ πιστεύω πως θα συνηθίσουμε στο τέλος τον οικιακό εγκλεισμό και στο τέλος θα μας κάνει καλό”.

Ο ίδιος μπορεί πια και περνά πολύ χρόνο με τον γιο του και δεν δυσκολεύτηκε σχεδόν καθόλου να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα του κατ΄οίκον περιορισμού, λέγοντας πως τη μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετωπίζουν τα νεότερα άτομα της κοινωνίας λόγω των συνηθειών που έχει η γενιά τους.

Στη συνέχεια αναγνώρισε ότι η καραντίνα μπορεί να επιδράσει θετικά στις ζωές μας, καθώς μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τις ζωές μας και να αξιολογήσουμε εκ νέου τα άτομα που έχουμε δίπλα μας.

“Να ανακατέψουμε την τράπουλα της ζωής μας, να σκεφτούμε ποιοι είναι οι καλοί άνθρωποι που είναι δίπλα μας, να τους αγαπήσουμε άλλη μια φορά, να τους το πούμε και να σκεφτούμε τα βασικά πράγματα”.

“Έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι”, τόνισε.

https://streamable.com/83kuu