Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε γραφικό ταβερνάκι της Άνδρου με την Κατερίνα Καραβάτου
Ελλάδα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε γραφικό ταβερνάκι της Άνδρου με την Κατερίνα Καραβάτου

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε γραφικό ταβερνάκι της Άνδρου με την Κατερίνα Καραβάτου

Έπειτα από μία απαιτητική χρονιά η Κατερίνα Καραβάτου αναχώρησε για διακοπές μαζί με τα παιδιά της αλλά και με έναν πολύ καλό της φίλο στην παρέα.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον οποίο η παρουσιάστρια συνδέεται με στενή φιλία χρόνων.

Καθότι και οι δύο είναι αρκετά δραστήριοι στα social media μοιράστηκαν χαμογελαστές πόζες με τους διαδικτυακούς τους φίλους, πρώτα από τις βουτιές τους στη θάλασσα και σήμερα από το γραφικό ταβερνάκι που κάθισαν για να φάνε στην Άνδρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

«Τώρα και στα “Σκαλάκια” με την Κατεριίνα Καραβάτου» έγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με τη συνεργασία της να λαμβάνει τέλος από το STAR η Κατερίνα Καραβάτου βάζει πλώρη για MEGA, όπως πρώτος έγραψε εδώ στο Ζnews ο Γιάννης Πουλόπουλος. Αφού εξέτασε τις προτάσεις που της έγιναν, η πιο ταιριαστή για εκείνη ήταν από το Μεγάλο Κανάλι και έτσι από του χρόνου εκτός απροόπτου θα αποτελεί άλλη μία από τις μεγάλες μεταγραφές που έκλεισε ο σταθμός.

Όμως, όπως πάλι πρώτα αναφέρθηκε εδώ στο Znews από τον Νίκο Γεωργιάδη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε κι ο ίδιος σε προχωρημένες συζητήσεις με το MEGA, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να παρουσιάσει μια εκπομπή «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του, σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιογράφου.

Εν τέλει, ίσως αυτές οι από κοινού διακοπές, δεν ήταν και τόσο τυχαίες, αλλά ως μία αφορμή συνάντησης δύο καλών φίλων που από φθινόπωρο θα ανήκουν στο δυναμικό του ίδιου καναλιού. Μένει να δούμε…