Καίτη Γαρμπή: Η μουσική επανασύνδεση με τον Φοίβο
Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Η μουσική επανασύνδεση με τον Φοίβο

Καίτη Γαρμπή: Η μουσική επανασύνδεση με τον Φοίβο

Το δισκογραφικό reunion της χρονιάς έρχεται σε λίγες ημέρες Καίτη Γαρμπή και Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα».

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τα social media η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, η Panik Platinum, δημοσιεύοντας το digital cover του single το οποίο κινείται σε ρυθμούς ρούμπας.

https://www.instagram.com/p/Bs-5D6OnG3x/

Το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη, όπου η Καίτη Γαρμπή θα είναι καλεσμένη και με guest τον Φοίβο. Από τις 31 Ιανουαρίου θα μεταδίδεται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα, ενώ θα κυκλοφορήσει μαζί με music video.

Το πολυαναμενόμενο reunion του επιτυχημένου διδύμου είναι η πρώτη έκπληξη από εκείνες που ετοιμάζουν η Καίτη Γαρμπή και η Panik Platinum με αφορμή τα 30 χρόνια της τραγουδίστριας στη δισκογραφία.

Πότε συνεργάστηκαν τελευταία φορά;

Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Φοίβο ξεκίνησε το 1993, όταν ο πρωτοεμφανιζόμενος, τότε, δημιουργός είχε δώσει 4 τραγούδια του στο άλμπουμ της τραγουδίστριας, με τίτλο «Ως Τον Παράδεισο». Ένα εξ αυτών ήταν και το «Ναι, υπάρχω εγώ» που αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συνθέτη και ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια της ερμηνεύτριας.

Τελευταία φορά που συνεργάστηκαν η Καίτη Γαρμπή με τον Φοίβο ήταν το 2000, στο άλμπουμ “Το Κάτι”, το οποίο έγινε τετραπλά πλατινένιο.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=88wlyJfQwB8]