Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Το πρόβλημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο και το τεστ κορονοϊού

Στο νοσοκομείο βρέθηκε χθες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ανησύχησε τους θαυμαστές του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους του στη σειρά, επειδή εξαιτίας του ακυρώθηκε το γύρισμα.

«Σόρρυ από τους συναδέλφους στο “Έλα στη θέση μου” που τους κρέμασα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, χωρίς να δίνει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

https://streamable.com/omup6m

Ωστόσο, σήμερα το πρωί  η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός, καθώς και το πώς είναι τώρα στην υγεία του.

«Να σας καθησυχάσουμε, είναι μια χαρά. Από ότι είδα τον ταλαιπώρησε ένας έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα. Αγχώθηκε πολύ. Πήγε στο νοσοκομείο. Είναι καλά. Μάλιστα έκανε και τεστ κορονοϊού και είναι μια χαρά. Νομίζω πως θα πάρει εξιτήριο πολύ σύντομα και θα γυρίσει και στα γυρίσματα του “Έλα στη θέση μου”», είπε η παρουσιάστρια.

https://streamable.com/rmlgmo