Γιώργος Λιάγκας: Έξοδος για… σούπερ μάρκετ (pics)
Ελλάδα

Γιώργος Λιάγκας: Έξοδος για… σούπερ μάρκετ (pics)

Γιώργος Λιάγκας: Έξοδος για… σούπερ μάρκετ (pics)

H καθημερινότητα του δημοσιογράφου λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά του καθήκοντα

Για ψώνια βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από την παραμονή του στην καραντίνα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γνωστό δημοσιογράφο και οικοδεσπότη του “Μεσημέρι” στην εξόρμηση που έκανε στο σούπερ μάρκετ της Βουλιαγμένης, όπου και διαμένει, με σκοπό να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το σπίτι του.

Στις φωτογραφίες οδεύει προς το αυτοκίνητό του για να αφήσει τις σακούλες με τα ψώνια, ενώ κοντοστάθηκε και κάποιες στιγμές χωρίς βιασύνη για έναν take away καφέ.

Η καραντίνα λειτούργησε με θετικό πρόσημο στην ψυχοσύνθεσή του, όπως άλλωστε αποκάλυψε ο ίδιος στο μπλογκ του εδώ στο Znews, καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να αυτονομηθεί πλήρως για πρώτη φορά και να φροντίσει τον εαυτό του με έναν τρόπο που δεν είχε χρειαστεί στο παρελθόν.

“(Ο κορονοϊός) με έμαθε και κάτι ακόμα. Ότι μπορώ να με φροντίσω και μόνος μου. Δεν το ανακάλυψα ως φοιτητής μιας και σπούδασα στην Αθήνα και είχα τους γονείς μου σε κοντινό σπίτι και άρα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, να όμως που το έκανα τώρα

Ανακάλυψα λοιπόν πως τελικά δεν είναι πυρηνική φυσική το να μαγειρέψεις κάτι εύκολο και απλό, όπως και το ότι δεν είναι η επίλυση επικαμπύλιων ολοκληρωμάτων, το να κάνεις κάποιες βασικές δουλειές του σπιτιού”, ήταν η εξομολόγησή του στη στήλη του.

Ο δημοσιογράφος -που επιστρέφει στα καθήκοντά του και στην εκπομπή του τη Δευτέρα του Πάσχα– επέλεξε να ντυθεί άνετα, φορώντας ένα ζευγάρι πράσινες αθλητικές φόρμες.

Πηγή φωτογραφιών: NDP