Γιώργος Λιάνης: «Έχω δώσει μια φορά σκαμπίλι σε μια γυναίκα»
Ελλάδα

Γιώργος Λιάνης: «Έχω δώσει μια φορά σκαμπίλι σε μια γυναίκα»

Γιώργος Λιάνης: «Έχω δώσει μια φορά σκαμπίλι σε μια γυναίκα»

Μία από καρδιάς εξομολόγηση για τη ζωή, τις γυναίκες και τις αδυναμίες του

Χειμαρρώδης ήταν ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη ζωή του, τις γυναίκες αλλά και τις αδυναμίες του.

Αρχικά, μίλησε για την ενασχόλησή του με την πολιτική και εξήγησε πως δεν μετάνιωσε που στράφηκε προς τα κοινά αλλά που παρέμεινε σε αυτόν τον δρόμο για χρόνια.

Αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του, Λιζέτα Νικολάου, ο ίδιος είπε ότι «Ό,τι και να πει, είναι ένα αληθινό πλάσμα. Δεν ήθελα να συνδεθεί ότι της χαρίζομαι. Την αδίκησα. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης που η Λιζέτα δεν είχε την καριέρα που της άξιζε, το έχω εγώ».

Ακόμη, αποκάλυψε ότι ενέδωσε στην αλλά δεν υπήρξε συναισθηματικά άπιστος. Είπε ακόμη ότι μετανιώνει βαθιά για τη φορά που έφτασε να δώσει χαστούκι σε σύντροφό του.

«Ο έρωτας σε κάνει να κάνεις αθλιότητες. Σε εξαπατά κατάματα. Ο έρωτας είναι μαστροπός. Για έρωτα έχω κάνει το αμίμητο, τη μεγαλύτερη αθλιότητα. Έχω δώσει μια φορά σκαμπίλι σε μια γυναίκα».

Πώς κρίνει τον εαυτό του σαν σύζυγο και σαν πατέρα;

«Κακός σύζυγος δεν ήμουν πάντοτε. Κακός πατέρας ναι, υπήρξα, στην αρχή, δεν έδωσα τόση βάση στα παιδιά μου. Κακός σύντροφος δεν υπήρξα ποτέ. Είμαι εξαιρετικός παππούς, δίνω στα εγγόνια μου ό,τι δεν έδωσα στα παιδιά μου», τόνισε.

Για το #MeToo είπε: «Αν λέγαμε εμείς για κάποιο μεγάλο όνομα της εποχής μας θα ήταν καλό ή κακό; Μιλάω για άτομο γνωστό παγκοσμίως. Δεν έχω απαντήσει ακόμα σε αυτή την ερώτηση. Καλώς έγινε το #MeToo αλλά με μέτρο. Υπάρχουν και καλοί άνδρες».

«Εάν ένας άνδρας εξαπατά μια γυναίκα, θα έπρεπε να είναι ποινικά κολάσιμο. Η εξαπάτηση μπορεί να τσαλακώσει μια ζωή», πρόσθεσε.

Ο ίδιος έχει διανύσει και πολλά χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία. «Έχω πει πολλές συγνώμες, και τώρα ζητάω συγνώμη, πρέπει να είναι ταπεινός ο δημοσιογράφος. Δεν γινόταν να μην περάσεις φάση έπαρσης με του “Ρεπόρτερς”, μας έβλεπαν 8 εκατομμύρια κόσμος».

Μία από τις αδυναμίες του δηλώνει πως είναι η… ξερή. «Παίζω Ξερή κάθε μεσημέρι, δεν το ξεπέρασα ποτέ. Και χαίρομαι που έχω αυτό το πάθος. Παίζω με την παρέα μου. Μου αρέσει να παίζω. Έχω τρομερές αδυναμίες, και δεν τις έχω δουλέψει».