Γιώργος Λιάντος για το «κύμα» καταγγελιών: «Θα τα φάνε τα κορίτσια ζωντανά…»
Ελλάδα

Γιώργος Λιάντος για το «κύμα» καταγγελιών: «Θα τα φάνε τα κορίτσια ζωντανά…»

Γιώργος Λιάντος για το «κύμα» καταγγελιών: «Θα τα φάνε τα κορίτσια ζωντανά…»

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια τοποθετείται στα τεκταινόμενα των ημερών

Ιδιαίτερες οι μέρες που διανύουμε μετά το τσουνάμι καταγγελιών περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων ή βίας σε εργασιακό επίπεδο και οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως δείχνουν να σοκάρουν την κοινή γνώμη. Πρόσωπα αγαπητά και με μακρά πορεία στον χώρο του θεάτρου έρχονται στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστές σκοτεινών υποθέσεων προκαλώντας αμηχανία και αίσθημα οργής.

Ακολουθώντας τις πρόσφατες καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλο ο γνωστός ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια, Γιώργος Λιάντος, σχολίασε τα τεκταινόμενα με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media κάνοντας λόγο για αμετανόητα πρόσωπα που όχι μόνο δεν σκοπεύουν να ζητήσουν μία «συγγνώμη» αλλά προετοιμάζουν και μία «σταυροφορία» εναντίον των θυμάτων προκειμένου να αποδυναμώσουν τους ισχυρισμούς τους. «Θα τα φάνε τα κορίτσια ζωντανά» αναφέρει χαρακτηριστικά ανάμεσα στα όσα γράφει.

«Έχετε την εντύπωση πως αυτοί που έχουν χεσμένη την φωλιά τους κάθονται σπίτια τους και τρέμουν; Έχετε την εντύπωση πως τους έχουν κατακλύσει οι τύψεις και σκέφτονται να ζητήσουν συγγνώμες; Κούνια που σας κούναγε. Έχουν ξεσκιστεί στα τηλέφωνα. Ποιους παίρνουν; Α) Τους δικηγόρους τους πρώτα από όλα για να αρχίσουν τους εκφοβισμούς. Β) Τις άπειρες γνωριμίες που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ορισμένοι έχουν 30 και 40 χρόνια στον χώρο. Έχουν συναναστραφεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους υψηλά ιστάμενους σε κανάλια, εφημερίδες και στην μεγαλοαστική κοινωνία που της αρέσει να χαριεντίζεται με «σταρ». Έχουν φάει, έχουν πιει, έχουν πολλές φορές κοιμηθεί με ανθρώπους που έχουν πολιτική και οικονομική εξουσία στα χέρια τους. Η λεγόμενη καλή κοινωνία ή ένα μέρος της τους προστατεύει. Τους χρωστάνε χαρές, έχουν κάνει δουλειές με πολλούς και τώρα τους ζητούν προστασία. Την οποία και θα πάρουν μη γελιέστε. Μ αρέσει που κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα γιατί δεν μίλαγαν τα θύματα.
.
Ήδη έχουν αρχίσει κάποιες γραφίδες τα μασήματα. «Μα αυτά συμβαίνουν στον χώρο, μα κι ο Κουν τα ίδια έκανε, μα το κάνανε για το καλό του ηθοποιού για να του εκμαιεύσουν την καλύτερη ερμηνεία, μα είναι τεράστια ταλέντα, έτσι είναι οι μεγαλοφυείς, έχουν δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο, μα εσείς που τους κατηγορείτε ζηλεύετε, έχετε απωθημένα, ποιοι είστε τέλος πάντων μπροστά στον τάδε μπλα μπλα μπλα». ΟΛΑ θα τα ακούσουμε από τις γραφίδες κι από ορισμένους περίλαμπρους δημοσιογράφους που χρωστάνε «χαρές». Μας λένε «μα δεν ήξερε η τάδε ηθοποιός όταν δέχτηκε να δουλέψει με τον τάδε πως ήταν μετενσάρκωση του Ρασπούτιν;;; ΟΧΙ δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της σε ΤΕΤΟΙΑ αρρώστια! Νόμιζε πως για χάρη της δουλειάς θα ανταπεξέλθει. Νόμιζε κι αυτή με τη σειρά της πως κάποιες άλλες κοπέλες υπερβάλουν…Ε, ΔΕΝ υπερβάλουν! Μας λένε πως ξεσκίζουμε, εμείς οι ουτιδανοί που υπερασπιζόμαστε τις κοπέλες, τις σάρκες αυτών που τα έκαναν όλα αυτά. Οκ. Όταν όμως αυτοί οι προκομμένοι απαιτούσαν να ξέσκιζουν τις σάρκες των κοριτσιών ήταν καλά;;; Όταν θα απαιτήσουν να πάρουν μεζέ από την σάρκα της κόρης ή της γυναίκας μου μεθαύριο θα είναι όλα καλά κι ωραία; Φτου σας ξεφτίλες, που βγαίνετε να υπερασπιστείτε αυτά που τα ξέρατε ΟΛΟΙ ότι γίνονταν. Φτου σας»,έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του εδώ:

Θα τα «φάνε» τα κορίτσια ζωντανά
.
Προσέξτε καλά τι συμβαίνει τώρα ύπουλα, έμμεσα και υπόγεια. Σας θέλω με ανοιχτά…

Δημοσιεύτηκε από George Liantos στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021