Γιώργος Ντάβλας: «Μ΄άρεσε να γνωρίζω σταρ και βασιλιάδες. Στην Ελλάδα σε υπολήπτονται περισσότερο έτσι…»
Ελλάδα

Γιώργος Ντάβλας: «Μ΄άρεσε να γνωρίζω σταρ και βασιλιάδες. Στην Ελλάδα σε υπολήπτονται περισσότερο έτσι…»

Γιώργος Ντάβλας: «Μ΄άρεσε να γνωρίζω σταρ και βασιλιάδες. Στην Ελλάδα σε υπολήπτονται περισσότερο έτσι…»

Ο γνωστός PR manager μίλησε για τη γνωριμία του με την πριγκίπισσα Diana και την «πόρτα που «έφαγε» από τη Madonna

Τον Γιώργο Ντάβλα υποδέχτηκε ο Τάκης Χατζής στην εκπομπή Direct.

Είναι ένας από τους επιτυχημένους άνδρες στον χώρο των δημοσίων σχέσεων, ο οποίος έχει συνεργαστεί στην καριέρα του με τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας και ξένης showbiz.

Ανάμεσα στις αναμνήσεις που ανέσυρε από το παρελθόν ο γνωστός PR manager ήταν η συνάντησή του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τη Μαντόνα αλλά και τον Έλτον Τζον.

«Ψώνιο» του, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει ήταν οι γνωριμίες με επιφανείς ανθρώπους και γόνους βασιλικών οικογενειών έχοντας ως σκοπό να κερδίσει τον θαυμασμό στον χώρο της δουλειάς του.

«Μ΄άρεσε να γνωρίζω, stars, πρίγκιπες και βασιλιάδες. Στην Ελλάδα όταν κάνεις κάτι τέτοιο σε υπολήπτονται περισσότερο στη δουλειά. Δεν λέω για τίποτε άλλο. Ήταν ένα παραμυθάκι τότε για εμένα, ήμουν ένα μικρό παιδί».

Ξεκίνησε ως σερβιτόρος στην «Αίγλη» του Ζαππείου όπου στη συνέχεια «αναβαθμίστηκε» σε πορτιέρη. Εκεί, γνώρισε τη Χρυσάνθη Λαιμού – δεύτερη σύζυγο του εφοπλιστή της ιστορικής ναυτικής οικογένειας – που τον έφερε μετά από λίγο καιρό σε επαφή με την πριγκίπισσα Diana καθώς της είχε εκμυστηρευτεί τον διακαή του πόθο να τη συναντήσει από κοντά.

Στον χώρο των δημοσίων σχέσεων τον έβαλε η Μιμή Ντενήση.

«Η Ντενίση με έβγαλε στο κουρμπέτι. Μου λέει “θα βγάλεις μία κάρτα και θα πάμε μαζί στην πρεσβεία της Γαλλίας να μοιράζεις κάρτες”. Η Ντενίση με έσπρωξε και μετά η Βουγιουκλάκη και σιγά- σιγά πήρα και εγώ μπρος. Έπρεπε να σοκάρω. Έπρεπε να βγω εκτός ελληνικών συνόρων γιατί δεν μου έδιναν εδώ πολλή σημασία. Μόλις είδαν ότι πήγαινα στο εξωτερικό και ήμουν με την Diana, τον Bush, τον Clinton ήρθε η αναγνωρισιμότητα».

Κάποια στιγμή και έχοντας το όνειρο να γίνει τενόρος υπήρξε μαθητής του αείμνηστου Luciano Pavarotti. Ο Γιώργος Ντάβλας μέσα την απειρία της ηλικίας του νόμιζε τότε ότι ήταν πολύ καλύτερος από εκείνον. «Τον είχα για αλοιφή» είπε χαρακτηριστικά. Εν τέλει, ήρθε η στιγμή που ο Pavarotti τον έβαλε στη θέση του και κάπως έτσι έληξε άδοξα η διαδρομή του στην όπερα.

https://streamable.com/9k51vz

Όσο για το πώς γνώρισε τη Madonna; Αφορμή στάθηκε η γνωριμία του με την Ντόντα Γουλανδρή και η χάρη που του ζήτησε να κρατήσει μία Μεγάλη Τετάρτη συντροφιά στην Betsy Bloomingdale και τα παιδιά της. Παρότι Μεγάλη Εβδομάδα βρήκε τον τρόπο και τους έδειξε τι εστί ελληνική φιλοξενία. Νοίκιασε έναν χώρο, έκλεισε τις κουρτίνες, έφερε ορχήστρα και με καλούς φίλους άρχισαν το γλέντι αφήνοντας άναυδη τη γνωστή Αμερικανίδα των κοσμικών κύκλων.

Σαν αντάλλαγμα της ζήτησε να τον καλέσει στα Oscars και να μπει στο ελιτίστικο πάρτι του Vanity Fair. Όπερ και εγένετο.

Στο τραπέζι καθόταν δίπλα στη Madonna. Όταν, λοιπόν, την πλησίασε με μία κάμερα για να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία εκείνη επιδεικτικά τον αγνόησε και απομακρύνθηκε.

«Όνειρό μου ήταν να βγάλω φωτογραφία με τη Madonna. Πάω και της λέω “μπορώ να έχω μία φωτογραφία; Το όνομά μου είναι…”. “Δεν με ενδιαφέρει το όνομά σου” μου είπε και έφυγε».

https://streamable.com/7wkig5