Γωγώ Γαρυφάλλου για Γιώργο Λιάγκα: «Mου αρέσει, είναι πανέμορφος άντρας»
Ελλάδα

Γωγώ Γαρυφάλλου για Γιώργο Λιάγκα: «Mου αρέσει, είναι πανέμορφος άντρας»

Γωγώ Γαρυφάλλου για Γιώργο Λιάγκα: «Mου αρέσει, είναι πανέμορφος άντρας»

«Δεν αισθάνθηκα προσβολή από τον Νίκο Μουτσινά. Μέσω του Νίκου Μουτσινά εγώ δέχθηκα πάρα πολλές προτάσεις»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση, τον Νίκο Μουτσινά, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για την απώλεια του πατέρα της.

«Δεν αισθάνθηκα προσβολή από τον Νίκο Μουτσινά. Μέσω του Νίκου Μουτσινά εγώ δέχθηκα πάρα πολλές προτάσεις. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι τους προσβάλλει ο Νίκος να σχολιάζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, τότε μη βγαίνουν στην τηλεόραση. Εμένα με ανεβάζει στα ουράνια. Αν δεν με παίξει στεναχωριέμαι. Παλιότερα μου έστελναν μηνύματα από επαρχιακά κανάλια και με βρίζανε γιατί με παίζει ο Νίκος και μου λέγανε “πόσα του δίνεις”. Είχα τέτοιες ίντριγκες από μικρά κανάλια. Στα μικρά κανάλια υπάρχει περισσότερη ίντριγκα, “γιατί παίζουν την Γωγώ και όχι εμένα”, “τι καλύτερο έχει η Γωγώ από μένα”, γιατί αυτό είναι το push μας. Μέσω του Νίκου εγώ κάνω πανελλαδική καριέρα. Δεν ζητάω να είμαι πρώτο βιολί αλλά μια θέση πάνελ, μπορώ να το κάνω από το να βγαίνει μοντελάκι εγώ έχω μια πείρα 25 χρόνων. Ας μου λέγαν από το κοντρόλ “τώρα μιλάς”. Είμαι τόσο καλό στρατιωτάκι που όταν θα μου λέγαν “τώρα μιλάς”, τώρα θα μίλαγα. Κοίταξε να δεις εγώ είμαι πάρα πολύ καλή πωλήτρια. Εμένα μου δίνες κατσαριδούλα και στη βγάζω τον ωραιότερο παπαγάλο του Αμαζονίου. Η τηλεόραση για μένα έχει απομυθοποιηθεί».

Για το bullying:

«Βγήκα σε μια πάρα πολύ τρυφερή ηλικία που καλά καλά το σώμα μου δεν είχε διαμορφωθεί γυναικεία. Έπαιρνε ο καθένας πίσω από ένα τηλέφωνο και με έβριζε για τα κιλά μου. Με έχουν πει τσίρκο, με έχουν πει νούμερο. Εγώ και παλιότερα ντυνόμουν αποκριάτικα όλο το χρόνο. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας πει το παραμικρό. Σε όποιον δεν αρέσει να μη το φοράει και να μην το βλέπει. Πολλοί δεν θέλουν αν συνεργαστούν μαζί μου. Ξέρω πολύ καλύτερα να μιλάω από άλλες που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο. Big brother δεν θα πήγαινα ποτέ. Θα τα μάλωνα όλα τα παιδιά εκεί. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι με την Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλη καψούρα έχω με τον Γιώργο Λιάγκα. Μου είχε κάνει και πρόταση αλλά δεν την τήρησε, για να συμμετέχω μαζί του σε κάποιο πρότζεκτ. Ο Γιώργος είναι λαλίστατος και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Σε μένα πάντως μου αρέσει. Είναι πανέμορφος άντρας, είναι καλό παιδί. Έχουμε και προσωπική επικοινωνία στα social».

Για τα χειρότερα Χριστούγεννα:

«Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήταν τα χειρότερα της ζωής μου γιατί χάσαμε τον μπαμπά μου. Αλλά φέτος είναι τα καλύτερα γιατί έχω την κόρη μου και τη μαμά μου».