Good Job Nicky: «Η μουσική είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα»
Ελλάδα

Good Job Nicky: «Η μουσική είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα»

Good Job Nicky: «Η μουσική είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα»

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Έναν ξεχωριστό καλεσμένο είχε στην εκπομπή της σήμερα (19/1) η Ελένη Μενεγάκη. Στο πλατό και τον καναπέ της κάθισε ο Good Job Nicky, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ενδεχομένως δεν γνωρίζατε για τον Good Job Nicky, κι ένα από αυτά είναι ότι είχε τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, στο οποίο έφτασε να παίξει μέχρι και τον Παναθηναϊκό.

Ένας τραυματισμός του τον ανάγκασε να παρατήσει το όνειρο της καλαθοσφαίρισης και κάπως έτσι βρήκε τον δρόμο του μέσα από τη μουσική.

Ο ίδιος έχει αναφέρει πως θαυμάζει ιδιαίτερα τον πατέρα του και τον θεωρεί «ιερό τέρας» της μουσικής βιομηχανίας, ακόμη και αν εκείνος δεν τραγουδήσει ποτέ ελληνικό στίχο.

Η σχέση του με τον αθλητισμό και το πώς κατέληξε με τη μουσική

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε κάπως μπερδεμένη όταν έμαθε πως του αρέσει και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και τον ρώτησε πως ακριβώς συνέβη αυτό.

«Εμένα μου αρέσει ο αθλητισμός. Μου αρέσουν οι προσωπικότητες που βγάζει, σε χτίζει ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα, όλο αυτό», ανέφερε.

«Η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω.

Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω “γυμνή”.

Δε θέλω να τη βάλω σε καλούπι, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή».

Ο λόγος που αποφάσισε να τραγουδάει ξένο στίχο

«Νομίζω ότι οικογενειακά το έχουμε καλύψει το ρεπερτόριο στα ελληνικά», ανέφερε γελώντας και συμπλήρωσε:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξελίσσεται συνεχώς και είναι και ευθύνη μου να μπορέσω να φέρω στα μέτρα της χώρας μου τα χρώματα που αντιπροσωπεύω. Θα ήθελα να μπορώ να “ελληνοποιήσω” την Αμερική.

Με απασχολεί πιο πολύ να μπορεί να δεχτεί το εξωτερικό αυτό που μπορώ να φέρω εγώ ως ελληνικό DNA. Έχω πιεστεί πολύ γι’ αυτό».

Ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στη Eurovision:

«Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δεν θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος», είπε ο τραγουδιστής, ενώ απάντησε στο αν στο μέλλον θα τον δούμε στον διαγωνισμό:

«Δεν κλείνω συχνά πόρτες, αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε».

Ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη λέγοντας:

«Η μητέρα μου έχει ένα φοβερό ταλέντο να ξέρει τι ακούει και να μου λέει την αλήθεια.

Όταν της δώσω να ακούσει μουσική μου, παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης μου».