Γρηγόρης Μπάκας: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το STAR έπειτα από 21 χρόνια
Ελλάδα

Γρηγόρης Μπάκας: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το STAR έπειτα από 21 χρόνια

Γρηγόρης Μπάκας: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το STAR έπειτα από 21 χρόνια

Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα;

Έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία 21 ετών στο Star, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Με μια ανάρτηση στο instagram έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι. Η αναφορά του, μάλιστα, στον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου μαρτυράει πως το επόμενο επαγγελματικό του βήμα θα είναι στην Κύπρο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε έγραψε: “Σας ευχαριστώ για όλα… Και τα 21 χρόνια με το λογότυπο του Star στο παράθυρο ήταν μαγικά… Ευχαριστώ την ενημέρωση για τα 18 χρόνια που εργάστηκα και την ψυχαγωγία που τα τελευταία 3 χρόνια δούλεψα με τις καλύτερες συνθήκες.

Έφτασε η στιγμή να γυρίσω σελίδα και να ευχαριστήσω τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν… Μαζί μου θα πάρω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα και την αγάπη που εισέπραξα στο δρόμο…! Να μείνετε κουκου, σας αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ για όλα … ΚΑΙ τα 21 χρόνια με το λογότυπο του Star στο παράθυρο ήταν μαγικά.. ευχαριστώ την ενημέρωση για τα 18 χρόνια που εργάστηκα και την ψυχαγωγία που τα τελευταία 3 χρόνια δούλεψα με τις καλύτερες συνθήκες @greenpixelproductions. Εφτασε η στιγμη να γυρίσω σελίδα και να ευχαριστήσω τον @georgiou82 και τον @koulisnikolaou για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν🙏 … Μαζί μου θα πάρω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα και την αγάπη που εισέπραξα στο δρόμο …! Να μείνετε κουκου❤️ @starkoukou Υ.Γ ο #κουκουριερ σας🙏σας αγαπώ …. #newlife #newjob #newadventure #newprojects #ciprus #traveler #staytuned #aroundtheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Bakas 📍 (@gregorybakas) στις