Harry Styles: Ο πιο στυλάτος άντρας για το 2018
Ελλάδα

Harry Styles: Ο πιο στυλάτος άντρας για το 2018

Harry Styles: Ο πιο στυλάτος άντρας για το 2018

Όπως κάθε χρόνο, το περιοδικό Esquire διεξήγαγε τη δική του έρευνα για τον πιο στυλάτο άντρα της χρονιάς που πέρασε. Ύστερα από πολλούς γύρους ψηφοφορίας και χιλιάδες ψηφοδέλτια, ο Harry Styles αναδείχτηκε ως ο πιο κομψός άντρας για το 2018.

Ο 24χρονος καρδιοκατακτητής και πρώην μέλος των One Direction ξεπέρασε τον ανταγωνισμό και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος ανάμεσα σε δεκάδες διασημότητες μεταξύ των οποίων ήταν ο Zayn Malik, ο Tom Hardy και ο Chadwick Boseman.

O Harry Styles «έδιωξε» από πάνω του το αγόρι κι έγινε ένα πραγματικό fashion icon, που εισήγαγε στην εμφανίσεις του τα print κοστούμια, με τεράστια λουλούδια ή πεταλούδες. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να αισθανθεί άνετα σε ένα ροζ με κόκκινα λουλούδια κοστούμι. Αλλά ο Harry Styles απέδειξε ότι μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια εμφάνιση και αυτό το έχρισε σε «βασιλιά» του στιλ για το 2018.

Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Nick Jonas είχε ψηφιστεί από το περιοδικό GQ ως ο πιο καλοντυμένος άντρας για την ίδια χρονιά. Φαίνεται, πως δεν έχει κοινούς αναγνώστες με το Esquire, μιας κι οι δύο άνδρες έχουν τελείως διαφορετικά στιλ.

Ας δούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις του Harry Styles.

https://www.instagram.com/p/BkVSlfZj47H/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BjySlXUjP9v/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bj-0UpMjGeq/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BjiORfgjr1G/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BhhM1UDj0OJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BhHYY8RDa4S/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BbPEpWjj4j5/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ΑΠΕ