Η έκπληξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον Μίνωα Μάτσα για τα γενέθλιά του
Ελλάδα

Η έκπληξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον Μίνωα Μάτσα για τα γενέθλιά του

Η έκπληξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον Μίνωα Μάτσα για τα γενέθλιά του

Πώς ευχήθηκε στον αγαπημένο της;

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά το διαζύγιο με τον, επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η πολιτικός διατηρεί τον τελευταίο χρόνο δεσμό με τον γνωστό συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την γνωριμία τους: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Ο Μίνως Μάτσας έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Όλγα Κεφαλογιάννη του ετοίμασε μια έκπληξη. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε, κατά τη διάρκεια των προβών του, με μια τούρτα.

Σχετικό στιγμιότυπο ανέβασαν και οι δυο στα social media με την πολιτικό να γράφει στη λεζάντα: «Ένα μικρό διάλειμμα στην πρόβα που κάνει ο Μίνως για την συναυλία της Πέμπτης 10/9 στη Ρωμαϊκή Αγορά με σκοπό την στήριξη της @hopegenesisorg για να του ευχηθούμε για τα γενέθλιά του! #happybirthday».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γενέθλια με πρόβα για την συναυλία της Πέμπτης στη Ρωμαϊκή Αγορά. Ωραία έκπληξη @olgakefalogianni #minosmatsasconcert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos Matsas (@minosmatsas) στις