Η Έλενα Μπουζαλά για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έκανα το χειρουργείο…»
Ελλάδα

Η Έλενα Μπουζαλά για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έκανα το χειρουργείο…»

Η Έλενα Μπουζαλά για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έκανα το χειρουργείο…»

Ο καρκίνος, η αποκατάσταση και η στήριξη του συζύγου της

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά και μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την υποστήριξη του συζύγου της.

Η Έλενα Μπουζαλά διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού λίγο μετά την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision το 2017.

«Ύστερα από το πρώτο σοκ που το πέρασα πολύ γρήγορα, πέρασα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω. Έκανα το χειρουργείο, μετά είναι η αποκατάσταση και μετά 2-3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με εξετάσεις.

Τότε ήμουν στην εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη Πάμε Αλλιώς, ένα μαγκαζίνο. Στις δέκα μέρες ξεκίνησα δουλειά. Ξεκίνησα και λίγο γυμναστήριο γιατί μετά το χειρουργείο πρέπει και να γυμναστείς. Δεν είναι ότι δεν στενοχωρήθηκα και είπα τι ωραία. Μπήκα σε μια ρουτίνα και μια σειρά κι έχουν περάσει τώρα παραπάνω από 3,5 χρόνια.

Πάντα εκτιμούσα από τα πιο απλά πράγματα μέχρι και τα πιο σημαντικά. Ίσως τώρα τα εκτιμώ λίγο περισσότερο. Ο σύζυγός μου μού στάθηκε πάρα πολύ. Το μότο του ήταν τι έχουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε, ήταν πρακτικός. Δεν το κάναμε πολύ θέμα “πω τι πάθαμε”. Θέλαμε να περάσουμε στον γιο μας το μήνυμα όταν έχουμε κάτι πάμε στον γιατρό και ακολουθούμε την φαρμακευτική αγωγή», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Έλενα Μπουζαλά.

Δείτε το βίντεο: