Η Έλενα Γαλύφα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Οι δηλώσεις για τη θητεία της στον Δημήτρη Αβραμόπουλο που παρεξηγήθηκαν
Ελλάδα

Η Έλενα Γαλύφα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Οι δηλώσεις για τη θητεία της στον Δημήτρη Αβραμόπουλο που παρεξηγήθηκαν

Η Έλενα Γαλύφα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Οι δηλώσεις για τη θητεία της στον Δημήτρη Αβραμόπουλο που παρεξηγήθηκαν

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση με δημόσιες αναρτήσεις στο instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την πορεία της στον χώρο της μόδας και των social media, τον έρωτά της για τον Θοδωρή Μιχαλόπουλο αλλά και το σοβαρό τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή.

Η γνωστή fashion blogger μίλησε μεταξύ άλλων για τη θητεία της στο γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλο. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Ήταν μεγάλο σχολείο. Δεν ήμουν η γραμματέας του, ήμουν μία από τις πέντε που είχε. Πέρασα δύσκολα, δεν πέρασα εύκολα. Όταν μπήκα ήμουν η πιο νέα, υπήρχε ιεραρχία την οποία σεβόμουν.

Όταν έπιασα δουλειά την πρώτη μέρα στο γραφείο και περίμενα πως και πως να έρθει ο Υπουργός. Και όταν ήρθε τον χαιρέτησα πολύ εγκάρδια και μετά με έπιασε όλο το γραφείο και μου έλεγαν “που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Τι κάνεις; Ποιον νομίζεις ότι υποδέχεσαι;”.

Έλαβα ένα bullying και συνέχιζα να το έχω γιατί δεν ήμουν στα πλαίσια τα οποία ήθελαν. Από τότε που συνέβη αυτό κόλλησα πάρα πολύ άσχημα και μετά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχα στο μυαλό μου μια αυστηρή, πατρική, πατροπαράδοτη φιγούρα, δεν μπορώ να στο εξηγήσω.

Ήμουν εφτά χρόνια εκεί και μετά που έπεσε η κυβέρνηση πήγαμε στις θέσεις που είχαμε. Εγώ ήμουν στο Υπουργείο Υγείας και μεταφέρθηκα στον ΟΚΑΝΑ. Ήταν ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου”.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς οι δηλώσεις της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, η ίδια προχώρησε σε μια νέα τοποθέτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. “Από τη χθεσινή συνέντευξή μου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βγήκε τίτλος ότι πέρασα δύσκολα ως γραμματέας του Αβραμόπουλου. Απλά ήθελα να τοποθετηθώ πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον ίδιο τον υπουργό, ίσα ίσα μόνο ευγνώμων είμαι για όλα όσα έμαθα δίπλα του και ότι ήμουν κοντά του όλα αυτά τα χρόνια. Το ότι πέρασα δύσκολα ως Έλενα γιατί ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε και εγκλωβιζόμουν δεν σημαίνει ότι μου φέρθηκαν άσχημα. Το ότι ανέφερα ένα παράδειγμα χαριτολογώντας, το οποίο με στιγμάτισε δεν σημαίνει παράλληλα ότι με κακομεταχειρίστηκε κάποιος! Αυτά τα αναφέρω για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις”.