Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο μοντάζ και… συγκινήθηκε με τους συνεργάτες της
Ελλάδα

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο μοντάζ και… συγκινήθηκε με τους συνεργάτες της

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο μοντάζ και… συγκινήθηκε με τους συνεργάτες της

Το βίντεο που ετοιμάζει για την τελευταία εκπομπή της σεζόν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha αλλά και η απομάκρυνση της από τα τηλεοπτικά δρώμενα για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της τη στιγμή που το ανακοίνωσε στο κοινό, ενώ έκτοτε οι αναφορές της στο τι θα κάνει μετά το πέρας των εκπομπών που έχουν εναπομείνει είναι πολλές.

Πριν λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στις εικόνες τη βλέπουμε να κάθεται στο μοντάζ μαζί με την Ελένη Γελαλή και τον Τόλη και να παρακολουθούν αποσπάσματα παλαιότερων εκπομπών.

Στη λεζάντα έγραψε: “Στιγμές γεμάτες συναισθήματα… Αναμνήσεις… Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Alpha! Kάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!”.

Δείτε τις εικόνες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμες γεματες συναισθηματα … αναμνησεις … Σημερα στο μονταζ παρεα με τον Τολη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα ! … καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις