Η λαμπερή πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας του Γαβρά
Ελλάδα

Η λαμπερή πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας του Γαβρά

Η λαμπερή πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας του Γαβρά

Η νέα ταινία του Κώστα ΓαβράΕνήλικοι στην Αίθουσα“, που βασίζεται σε βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά την πολιτική περίοδο του 2015, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το βράδυ του Σαββάτου στο Μέγαρο Μουσικής.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας» και όλοι οι συντελεστές της έδωσαν το παρών.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, συνοδευόμενοι από τις αγαπημένες τους Έμυλι Κολιανδρή και Λένα Δροσάκη αντίστοιχα.

Παράλληλα, τα βλέμματα έκλεψε η εντυπωσιακή παρουσιά της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη Δανάη Στράτου, η οποία τον συνόδευε.

Στην εκδήλωσε παρευρέθηκε ακόμα και ο Γιώργος Χωραφάς, οποίος παίρνει μέρος στην ταινία, μαζί με τη σύζυγό του, Rosalie.

Η Σοφία Σακοράφα, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα ήταν ακόμα μερικοί από τους λαμπερούς καλεσμένους της πρεμιέρας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του φεστιβάλ, ο Κώστας Γαβράς τιμήθηκε με το βραβείο «Γιώργος Τζιώτζιος».

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Πηγή φωτογραφιών: NDP