#InstaCelebs: Η επιστροφή της Cindy Crawford και οι “μεταφράσεις” της Γαρμπή
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η επιστροφή της Cindy Crawford και οι “μεταφράσεις” της Γαρμπή

#InstaCelebs: Η επιστροφή της Cindy Crawford και οι “μεταφράσεις” της Γαρμπή

Πώς πέρασαν στα βραδινά ραντεβού τους η Kim Kardashian κι ο Kanye West; Ποια ταινία ανυπομονεί να δει η Charlize Theron; Τι δώρο θα κάνει στους αγαπημένους της, φέτος τα Χριστούγεννα, η Sharon Stone; Οι απαντήσεις σ’ αυτά κι άλλα «μικρά» Instagram stories που θα σας φτιάξουν λίγο αυτή τη βροχερή μέρα, είναι μόλις ένα «κλικ» μακριά.

#LovingFlowers

Η (χωρισμένη;) Cardi B δέχτηκε κάτι παραπάνω από μια αγκαλιά λουλούδια με αφιερώσεις για το hit των σχεδόν 750 εκατομμυρίων views, I Like It, τις 5 υποψηφιότητες στα Grammy Awards, αλλά και την κόρη της Kulture Kiari Cephus.

https://www.instagram.com/p/BrTLCDolqzJ/?utm_source=ig_web_copy_link

#WhenInMunich

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και το Stan, αυτές τις μέρες είναι στο Μόναχο με την εκπομπή Celebrity Travel. Μαζί με τον Stan θα ακολουθήσουν τον Mr Travel στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της πόλης. Ως τότε, εκείνος ανέβασε μια φωτογραφία από το παράθυρο του δωματίου του.

https://www.instagram.com/p/BrSguThBWxC/?utm_source=ig_web_copy_link

#FashionFamily

Η οικογένεια Beckham παραβρέθηκε στα βρετανικά βραβεία μόδας. Η πάντα καλοντυμένη Victoria, δε συνοδευόταν μόνο από το σύζυγό της David, αλλά κι από τον 19χρονο γιο τους Brooklyn. Φήμες λένε ότι η ολόσωμη μαύρη φόρμα που φόραγε, σε συνδυασμό με τα απλά χρυσά κοσμήματα, την κάνουν με διαφορά την πιο καλοντυμένη κυρία της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/BrQK5ErAHBN/?utm_source=ig_web_copy_link

#ASpoonFullOfSugar

Η Charlize Theron μπορεί να μην πρωταγωνιστεί στην ταινία Mary Poppins Returns, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, αλλά στηρίζει την ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την αφίσα της και γράφοντας: “Θα έπαιρνα οποιαδήποτε μέρα, το φάρμακό μου χωρίς κουτάλι με ζάχαρη γι’ αυτή την “σκύλα”. Με την καλή έννοια…

https://www.instagram.com/p/BrQylXFnnAC/?utm_source=ig_web_copy_link

#BiscuitTree

Εσείς τι στολίσατε φέτος; Αν η απάντηση είναι δέντρο ή καραβάκι, τότε είστε λίγο passe. Γιατί ο Στέλιος Παρλιάρος στόλισε… μπισκότα! Δεν έχουμε άλλο σχόλιο, απολαύστε τα.

https://www.instagram.com/p/BrTGOHeld7D/?utm_source=ig_web_copy_link

#BackHome

Μετά από λίγο καιρό στο Λονδίνο, η Cindy Crawford επέστρεψε, νιώθοντας ευγνωμοσύνη, στο σπίτι της στο Malibu και το «γιόρτασε» με ένα video στο Instagram στο οποίο τρέχει ανέμελα στον κήπο της.

https://www.instagram.com/p/BrSy5cwFU4Y/?utm_source=ig_web_copy_link

#DateNight

Μετά από 3 παιδιά, ένα βράδυ μόνο για εκείνους είναι απαραίτητο για κάθε ζευγάρι, πόσω μάλλον για την Kim Kardashian και τον Kanye West. Η επιλογή τους, αυτή τη φορά, ήταν να παρακολουθήσουν ένα live της Cher.

https://www.instagram.com/p/BrS8GBinzgl/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChristmasSpirit

Η Sharon Stone, εκτός από μια έξυπνη γυναίκα, έχει και χιούμορ. Και το απέδειξε με αυτή τη φωτογραφία, που γράφει πως τα φετινά Χριστούγεννα, αντί για δώρα, θα χαρίσει σε όλους… τη γνώμη της!

https://www.instagram.com/p/BrTkcYInx7x/?utm_source=ig_web_copy_link

#KaitoulaRocks

Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά. Σε όλες τις γλώσσες, κάθε χωρισμός έτσι περνάει. Κι εδώ η Καίτη Γαρμπή κάνει πλάκα με τον εαυτό της. Rock on!

https://www.instagram.com/p/BrQm-9QgK4s/?utm_source=ig_web_copy_link