#InstaCelebs: Οι ευχές του David Beckham κι η μπουγάδα του Σταρόβα
Ελλάδα

#InstaCelebs: Οι ευχές του David Beckham κι η μπουγάδα του Σταρόβα

#InstaCelebs: Οι ευχές του David Beckham κι η μπουγάδα του Σταρόβα

Μπορεί να ξημέρωσαν Χριστούγεννα, αλλά εμείς είμαστε εδώ με τις πιο όμορφες αναρτήσεις στους λογαριασμούς των celebrity στο Instagram που ακολουθούμε. Από τις ευχές των Kardashians και της Sarah Jessica Parker σε εκείνες του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όλα συγκεντρωμένα εδώ, να σας κάνουν παρέα στο χριστουγεννιάτικο πρωινό σας και να προσθέσουν ένα επιπλέον χαμόγελο στην ημέρα σας.

#KeepingUpForChristmas

Οι Kardashians φωτογραφίζονται ντυμένες στα λευκά, αγκαλιά με τα παιδιά τους και μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα». Μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BrxiLosAGpL/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChristmasWithKaiti

Η Καίτη Γαρμπή τραγουδάει (μέσω παλιού video clip) τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει με τη φωνή της και στέλνει τις ευχές της.

https://www.instagram.com/p/BrvQgXYAxnN/?utm_source=ig_web_copy_link

#BirthdayCake

Αν νομίζετε ότι διακοσμήσατε ωραία την τούρτα γενεθλίων σας, έρχεται ο Στέλιος Παρλιάρος να σας υπενθυμίσει πόσο «ερασιτέχνες» είστε, φωτογραφίζοντας μια τέλεια διακοσμημένη γενέθλια τούρτα σε σχήμα λουλουδιού.

https://www.instagram.com/p/Brs4W_jFg9n/?utm_source=ig_web_copy_link

#ChristmasCardBySJP

H Sarah Jessica Parker στέλνει χριστουγεννιάτικες κάρτες στους φίλους της. Απλό και λιτό σχέδιο, σε ένα καφέ χρώμα που λίγοι θα τολμούσαν, με χρυσό σχέδιο και κόκκινα γράμματα.

https://www.instagram.com/p/BrtFEpBArXd/?utm_source=ig_web_copy_link

#Waiting4Christmas

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλλον είναι λίγο κουρασμένος. Γι’ αυτό και τον πήρε ο ύπνος ενώ περίμενε τα Χριστούγεννα.

https://www.instagram.com/p/BrxHDJylyWn/?utm_source=ig_web_copy_link

#BestWishes

Με… κάστανα να ψήνονται στο τζάκι, με μια αστεία στέκα ταράνδου και χωρίς μπλούζα, ο David Beckham εύχεται σε όλους και όλες «Καλά Χριστούγεννα». Ωραίες ευχές από ωραίους ανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/BrwBbtShzga/?utm_source=ig_web_copy_link

#WaltDisneyQuote

Με τη φράση του Walt Disney «η φαντασία δεν έχει ηλικία» και μερικά ποτηράκια κρασί, συνόδευε η Κατερίνα Γερονικολού τη φωτογραφία της με τους συμπρωταγωνιστές της Κώστα Βουτσά και Μάρω Κοντού.

https://www.instagram.com/p/Brvhhe6nP_P/?utm_source=ig_web_copy_link

#NoComments

Ο αγαπημένος για τις ατάκες του Δημήτρης Σταρόβας, επέλεξε να πάρει μια ποικιλία αλλαντικών στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι. Μάλιστα σχολιάζει το πιάτο μπροστά του, «μπουγάδα που τρώγεται».

https://www.instagram.com/p/Bruu2Dbhwfs/?utm_source=ig_web_copy_link